fredag 29 augusti 2014

Yrkesbrottslingen Lena Nitz ordbajsar för att förvilla och låta intelligent - Sätts på plats av Corruptio-journalist snabbt och effektivt

Sadistiska landsförrädar-parasiter blåljuger folket rakt i ansiktet utan att skämmas

Endast i Sverige existerar extrema sadistiska djur som Lena Karlsson Nitz, vilka ges utrymme inom polisen och i media, att som polis ljuga svenska folket rakt i ansiktet


Allt fler svenska kriminella poliser sitter på två stolar. Dem är både poliser och politiker. Ett exempel är yrkesbrottslingen Hillevi Engström. Enligt FN är det strängt förbjudet för poliser att blanda sig i en stats politik. I Sverige är det mer regel än undantag. Dessa djur ljuger mer än politiker som Reinfeldt och Ewa Björling. Djuren ges även utrymme i presstödsmedia och i SVT som under många år, under hot, tvingat svenska folket att betala för lögner och hjärntvätt.

Kriminella fega kräk på hästar rider ner folkmassa för att bygga upp en skräck hos folket så dem inte vågar klaga. Läs nedan svinets artikel "Lukas Moodyssons poliskritik är orätvis" (kränkning och hot mot Lukas Moodysson och alla andra som kritiserar polisen).
http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/08/lyd-eller-vi-dodar-er-halsningar-fran.htmlRöd text nedan är Corruptios.
”Lukas Moodyssons poliskritik är orättvis”


Bild: Corruptio.

”Både poliser och andra på plats beskriver bilden som långt mer komplicerad än den orättvisa bild som Lukas Moodysson beskriver. Dialogpoliserna arbetade hårt med att försöka kommunicera med motdemonstranter som inte ville lyssna alls”, skriver Lena Nitz.
”Varför betedde de sig som monster? De betedde sig avstängt, omänskligt, robotaktigt.” Så skrev regissören Lukas Moodysson i Sydsvenskan i söndags apropå kaoset i Malmö där poliser bland annat anklagats för övervåld och lögner. Lena Karlsson är finurlig här, hon skriver som om Moodysson är en ensam knäppjök och poliserna som försökte döda demonstranter har, enligt Lena Karlsson Nitz, blivit falskt anklagade utav Moodysson. Naturligtvis nämner politikerpolisen Lena Nitz inget om videofilmer och fotografier då hon inte kan bortförklara den tekniska bevisning mot kollegorna.

En sådan beskrivning av polisen är smärtsam och oroande att läsa. Orättvis? Ja, både poliser och andra på plats beskriver bilden som långt mer komplicerad än så. Tror det var mer smärtsamt för dem som reds ner av kriminella poliser på hästar. 
Vår (Vi och dom) bild är att dialogpoliserna på Linnégatan arbetade hårt med att försöka kommunicera med motdemonstranter som inte ville lyssna alls.
Moodysson stannar dock vid att beskriva sin upplevelse, vilket jag har respekt för. Polis Lena Nitz kallar sina påhopp mot Moodysson för "respekt". De senaste dagarnas mediedebatt har på flera håll uppvisat ett både osakligt och osmakligt tonläge. Polis Lena Nitz vill tydligen ha patent på yttrandefrihet, samt hotar hon media, det fria ordet och debattörer.
Åsikter presenteras som fakta och många förutsätter onda avsikter bakom handlingar som sker under extremt stark press och stress. Polis Lena Nitz kallar vittnesmål för "åsikter". Samt anser polis Nitz att poliser kan mörda vem dom vill med ursäkten, "jag var ju stressad".
Det är djupt olyckligt och för oss bara längre från lösningar. Jag lyfter Moodyssons text därför att den bild av polisen som han förmedlar är antitesen till hur jag vill att en polis ska uppfattas. Lena Nitz är en otroligt falsk psykopat och folkförrädare. Hon gör sig skyldig till grova påhopp mot Lukas Moodysson, ett karaktärsmord.
Poliser ska inte vara avstängda, utan kommunikativa. Inte omänskliga, utan empatiska. Inte robotar, utan människor.
De utbildas för att när det är möjligt söka kommunikation, inte konfrontation. Sedan fungerar det inte alltid, och då är det viktigt att det finns arbetsmetoder som fungerar på bästa möjliga sätt. Det kallas "fängelse", stället där kriminella poliser skall låsas in, inte gå kurser för att lära sig normalt tänk och att INTE försöka mörda folket. Men order kommer från regeringen,  internet hotar fascisterna och dem är villiga att mörda för att behålla makten. Detta vet yrkesbrottslingen landsförrädare Lena Nitz, men hon vill bli högt betald politiker, precis som polis Martin Marmgren, och därför begår hon landsförräderi. 
En demokrati bygger bland annat på att medborgarna ska kunna uttrycka sina åsikter i demonstrationer och motdemonstrationer och att alla på plats ska känna sig trygga. Då borde ju (Moder Theresa) Lena Nitz KRÄVA att poliserna skall gripas och åtalas med ansvariga chefer.
Polisen ska godkänna tillstånd att demonstrera och se till att demonstranter och motdemonstranter kan agera utan att komma till skada. Varför påhopp mot Lukas Moodysson när du är Moder Theresa Lena Nazi... menar Nitz?
Så blev det inte i Malmö. Varför är svårt att säga. Samma poliser tjänstgjorde i stor utsträckning i Helsingborg och Ystad före och efter Malmö och där gick demonstrationerna bra. Aha... det är fel på Malmös invånare, bra jobbat Lena Nitz. Men, hur va det nu med "åsikter" och beskyllningar Lena Karlsson Nitz?
Hur man än bedömer ansvarsfrågan så skadas polisens förtroende av eftermälet. Det oroar mig. Polisen är beroende av ett högt förtroende från allmänheten för att kunna utföra sitt arbete väl. Lögnare! Folket tvingas under hot att betala polisernas löner så där finns inget "beroende" från polisernas sida. Lena Nitz och många andra parasiter som hotar svenska folket är rädda för att Sveriges medborgare skall inse att Corruptio-journalisten har etthundra procent rätt om svenska, poliser, politiker, åklagare, domare och andra kriminella drägg knutna till rättsväsendet. 
Polisförbundet vill att polisen arbetar så när medborgarna som möjligt med bästa möjliga förutsättningar. Polisförbundet vill fullfölja regeringens direktiv och det är att hota, misshandla och döda om så behövs för att regeringen skall behålla makten och kunna skicka 50 miljarder kronor varje år till folkmordsmiljardärer i USA.
Därför vill vi att:
 • Polisen ska ha obligatorisk handledning
  Det är idag långt ifrån alla poliser som får handledning i sitt jobb trots att de ofta gör oerhört svåra etiska överväganden. Det måste vara en självklarhet, för att inte öka risken för psykisk ohälsa, cynism och svartvitt tänkande hos polisen. Gäller det civila brottslingar också, eller bara brottslingar inom polisen Lena Nitz?
   
 • Polisen ska bli bättre på att kommunicera
  Polisen som myndighet arbetar inte tillräckligt professionellt med kommunikation. Det märks inte minst när allvarliga situationer uppstår och det får olyckliga konsekvenser. Lena Nitz kallar mordförsök för "olyckliga konsekvenser".
 •  
 • Polisutbildningen ska bli en högskoleutbildning
  Samhället överlag behöver en högskoleutbildad polis som arbetar utifrån forskningsbaserade metoder. När situationer urartat i kaos är det alltid klokt att fråga sig om det finns andra metoder som hade varit mer lämpliga att använda. Men Lena "lögnare" Nitz... Lukas Moodysson har ju enligt dig 100 procent fel ju, då finns inga fel hos polisen som bara, som Lena Nitz och Polisförbundet säger "vill vara nära" Sveriges medborgare känna lite närhet bara... känn lite på polisbatongen och känn lite på hästens tyngd... närhet är bra alltså. 
   
 • Den nya polismyndigheten instiftar en polisombudsman 
  Det måste finnas enkla möjligheter för allmänheten att lämna synpunkter och frågor till polisen. Den nya polismyndigheten ska instifta en ”Allmänhetens kontaktpunkt” men Polisförbundet anser att beteckningen ”ombudsman” tydliggör rollen och uppdraget bättre. Ha ha ha...
Polisen måste vara en lärande organisation. Från Polisförbundets sida vill vi se en öppen granskning av vad polisen kunde ha gjort bättre. Människor som möter polisen ska känna trygghet och inte rädsla. Ha ha ha ha ha... folket skall känna trygghet när en kriminell polis slår batongen i huvudet så skallen spricker. Närhet...
Men alla måste ta sitt ansvar och öva sig på att inte se världen bara från ett håll. Lena Nazi vill att folket skall glömma...
Våldsverkare i demonstrationsleden och enögda debattörer som reflexmässigt riktar fullständigt onyanserad kritik mot polisen borde fråga sig samma sak. Lena Nitz avslutar med att kalla alla som kritisserar polisens mordförsök på demonstranter och publik för våldsälskare och idioter.
En hätsk polariserad debatt gagnar ingen. Som sagt, Lena Nitz vågar inte prata om BEVISMATERIALET.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar