torsdag 21 augusti 2014

Polis Leif Nykvist i Falun och Sveriges regering (högste åklagare) är jäviga i målet mot Bandidos

Polis Leif Nykvist i Falun och Sveriges regering (högste åklagare) är jäviga i målet mot Bandidos

År 2004 informerades polis Leif Nykvist av Corruptio-journalist om att han tre år tidigare blivit beljugen utav åklagare Yvonne Rudinsson, Christer Johansson och poliser Hans Emanuelsson, Bengt Adolfsson och Stefan Törn i Växjö kring vapenförsäljning till Dalarna från Grimslövligan.


Läs mer här: http://rikspolisstyrelsen.blogspot.se/2012/12/beljugen-polis-i-artikel-kring-mordet.html

http://jennekvist.blogspot.se/2013/02/dalakoppling-i-vapenharva-vaxjoborlange.htmlNu åtalas Bandidos utpekade ledare i Borlänge – misstänkt för att vara hjärnan bakom dem.
– För att få deras ekonomi att gå ihop så misstänker vi att man har sysslat med narkotikabrott, säger kriminalinspektör Leif Nykvist.

Utredningen har pågått sedan i våras.
Nu åtalas sju personer i den narkotikahärva som Bandidos avdelning i Borlänge misstänks vara inblandad i. 
Huvudpersonen i åtalet är den 37-åring, hemmahörande i Falun, som enligt olika uppgifter till DT ska vara ledare för avdelningen.


Sveriges genom tiderna största skandal 
klicka på länken nedan och läs om hur Thomas Bodström, åklagare och poliser i Växjö, samt justitieråd, justitiekanslern, riksåklagare, journalister m.fl. gjort sig skyldiga till massmord.


I alla narkotikamål är regeringen (landets högste åklagare) poliser, åklagare, domare, lagmän och nämndemän jäviga

Sveriges regering är sedan 1984 direkt involverad i narkotika-affärer med Burma, Turkiet, Pakistan, Indien och USA. Olof Palme, Wallenberg och Bofors ledning har främjat narkotikahandel, och via svenska skattebetalare finansierat opium/heroin-produktion för att gynna Bofors vapenförsälning till ovan nämnde länder, vilka är djupt involverade i narkotika-affärer.

Sveriges konung är lika involverad i knark business som sin morfar och dennes familj (Sachse Coburg Gotha) som redan 1834 mördade tiotusentals kineser för att ta över opium-marknaden i Kina. Hong Kong byggdes med pengar som tillkommit från opium/heroin-affärer.

Corruptio-journalistens avslöjar och ställer alla journalister på moder jord i skamvrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar