onsdag 21 maj 2014

Landsförrädarna inför militärpolis för att slippa bli dödade av folket - Fascist-poliser hotar Dig direkt och via media

Fascistpedofilerna vet att dom inom snar framtid kommer att skjutas på öppen gata - Inför därför militär polis i hela landet för att skydda sig mot folkets hämnd

 
Spola fram till 19:e minuten. Lyssna noga på landsförrädaren Cecilia Widegren och titta på hennes blick.

Hundratusentals nyanlända invandrare, media och rasistpoliser piskar upp hatstämning 
Landsförrädarna spår framtiden korrekt. Polischefer, ministrar och andra tjänstemän kommer att mördas för sitt svek mot folket i Sverige. Den grupp som börjar med att hämnas mot fascistpedofilerna, poliser, domare, åklagare, politiker och andra statsanställda kreatur är invandrare som sedan 70talet kränkts utav svenska rasistiska tjänstemän. Fler och fler invandrare inser att Sveriges regering skapat krig och kaos i deras hemländer, att Olof Palme, Göran Persson, Carl Bildt, Wallenberg och kompani är huvudmän i många krig runt om i världen.


Med Adolf Hitlers taktik beljugs folket av regeringen

Ursäkten just nu för att inrätta en militärjunta i Sverige är "hotet från Ryssland".

Tidigare ursäkter för att skapa nya Nazilagar
När Nokia år 2013 släppte mobilen 808 med 40 megapixelkamera fick Sveriges fascist regering och nazipolis panik. Det grovt kriminella missfostret Beatrice Ask snickrade ihop ny lag som kallas "olovlig fotografering" för att stoppa Svensson från att dokumentera brott som poliser dagligen begår mot folket.

Ordet "näthat" upprepas av Beatrice Ask via svensk skitmedia - Trollet Aschberg anlitas av Nazi-polisen för att stoppa Corruptio-bloggen
Ursäkten "näthatet" har skapats utav fascist-regeringen för att kunna bestraffa/hota bloggare och dem som lägger upp videos på YouTube vilka avslöjar korruption och grov organiserad brottslighet vid Sveriges domstolar, polismyndigheten, åklagarmyndigheten, socialmyndigheten osv. Fascisterna är så desperata pga internet och det faktum att Svensson börjat klaga på regeringen och regeringens underorganisationer, genom att sprida information och negativa erfarenheter öppet på nätet.
http://corruptiosweden.blogspot.se/2014/04/tv3s-program-trolljagarna-ger-corruptio.html


Fascist-poliser som spelar folkets "vänner" hotar Dig via artiklar i Olof Palmes presstödsmedia, på Facebook, Twitter, Instagram... YOU NAME IT

Fascisten Anna-Lena Mann talar om för dig vad du skall tycka och vad du inte får göra. Inte ens domstol får säga så till enskild. Anna-Lena Mann skall sitta i fängelse för mycket grova brott hon begår i sin skrivelse.

http://www.expressen.se/gt/kronikorer/anna-lena-mann/mann-jag-forsvarar-vart-lands-demokrati/


Corruptio-journalist svarar polisen Anna-Lena "Adolf Hitler" Mann

"Jag försvarar vårt lands demokrati" säger fascisten som klär ut sig för att lura svenska folket att tro fascisten Anna-lena Mann är folkets vän. Den röda texten är journalistens.

Jag är en stolt svensk polis, och jag vill förtydliga. En gång för alla. Nej. Jag är inte nazist. Nej. Jag är inte rasist. Det avgör inte staten via fascist-polis Anna-Lena Mann, utan det avgör folket.

Jag försvarar inte, står inte för, eller samtycker inte med alla de åsikter människor runtomkring mig uttalar. Det får staten inte göra, så du Anna-Lena Mann gör oss ingen "tjänst", det är din PLIKT att hålla käften och vara neutral, vilket du INTE är. Människor som väljer att demonstrera eller hålla tal. Men jag försvarar och arbetar hårt för deras rätt att göra det. Då skall du som folkets polis arrestera poliser som hindrar och eller hotar demokratin, men det vägrar du och alla dina 22000 kriminella kumpaner att göra. Rätten att uttrycka och framföra åsikter utan att någon censurerar. Poliser har sedan 60-talet visat tydligt att dem försvarar fascist-pedofilerna i "Regeringen", och inte folket. Och för att jag gör detta ger det dig ingen som helst rätt att spotta, kasta sten, smällare eller bengaliska eldar. Jodå, det står klart och TYDLIGT i FNs artiklar, att folket får ta till våld ifall staten visar sig bryta mot mänskliga rättigheter. Inte heller hota mig eller mina kolleger, kalla oss för diverse tillmälen eller försöka skada oss på diverse uppfinningsrika sätt. SKITSNACK! folket har rätt att använda dödligt våld om folkets tjänare inte lyder folket utan driver en polisstat mot folkets vilja.

Jag utför ett arbete som är av de allra viktigaste uppgifterna. SKITSNACK! Du Anna-Lena Mann tjänar barnmördare, pedofiler, nazister och heroinlangare Reinfeldt, Wallenberg, CIA, Carl Bildt, Hamid Karzai m.fl. Jag försvarar vårt lands demokrati. Du är en landsförrädare som försvarar pedofiler, vapenlangare, barnmördare! Ett arbete att vara oerhört stolt över. Du är stolt över att tillhöra den grupp i Sverige som är SM-mästare i kvinnomisshandel, grattis! Som polis står vi emellan. Mellan Regeringen och folket menar fascisten Mann. För DIN rätt att uttrycka dig. SKITSNACK! Vi gör allt vi kan för att försvara din rätt till att få göra din röst hörd. Titta på videon längs ned så ser Ni kära besökare hur mycket Anna-Lena Mann och hennes kumpaner, hon är sååå stolt över, försvarar din rätt göra din röst hörd. Mina personliga åsikter eller värderingar kan eller får inte påverka mitt arbete i någon grad. Som polis och tjänsteman dygnet runt har du inga personliga åsikter dumhuvud, du har endast SKYLDIGHETER!.

Oavsett om du är ensam om en åsikt och enligt alla andra har fel. Därför anlitade Anna-Lena Mann trollet Robert Aschberg och TV3 att hota Corruptio-journalister till tystnad, för Anna-Lena Mann gillar demokrati... ha ha. Oavsett vilket politiskt parti du tillhör. SKITSNACK! Se videon nedan. Du får uttrycka dina åsikter och vi ser till att du kan göra det utan att bli attackerad eller angripen. Anna-Lena Mann och övriga poliser ÄR ANGRIPARNA! För jag och mina kolleger står emellan. Jodå, det har vi ju sett var polisen står sedan 60-talet. Tänk vad många länder som inte har en sådan polis. Tack gode gud för det. Dock skall inte demokrati förväxlas med att du kan uttrycka dig eller bete dig hursomhelst. Det bestämmer INTE polis Anna-Lena Mann, utan det bestämmer domstol efter LAGLIG rättegång.

Kränkningar och hot är brottsligt. Angriper man människors lika värde på grund av vissa personers egenskaper som hudfärg, nationellt eller etiskt ursprung, religion eller sexuell läggning gör man sig skyldig till det vi kallar hatbrott. Brott svensk polis begår varje dag. Dessa brott är vidriga då de människor som drabbas gör det på grund av den person han eller hon är, inte för handlingarna man gjort. Svensk polis är vidrig. Ett solklart angrepp på de mänskliga rättigheterna. Se videon längst ned. Du har möjlighet i Sverige att demonstrera mot synsätt, åsikter och ideologier du tycker är fel och helt galna så länge du håller dig till de regler som finns. "Du har möjlighet". Tillståndsgivna demonstrationer är en grundlagsskyddad rättighet. Och vad betyder denna "tjänst" fascisten Anna-Lena Mann ger till svenska folket? INGET! För du behöver POLISENS TILLSTÅND FÖR ATT GÖRA DIG HÖRD!!! För alla. Ha ha ha...

För att demonstrera eller motdemonstrera krävs tillstånd. Polisen får bara i undantagsfall vägra tillstånd för en demonstration. Skälet kan vara att det är nödvändigt, med hänsyn till ordning och säkerhet. Eller som i videon nedan, du har fel åsikter. Men för att du fått ett tillstånd i handen innebär inte det att du har ett frikort till att bete dig som en idiot. Fascisten Anna-Lena Mann kallar dig för idiot i förväg, hon känner dig inte ens och har EJ rätt att tala om för någon hur enskild skall bete sig. Att missbruka rättigheter och använda sig av antidemokratiska, eller brottsliga, metoder för att tysta ger inget mer än vatten på de kvarnar du försöker att stoppa från att snurra. Se videon nedan. Att bemöta hat med hat är fullständigt förödande och föder inget annat än mera hat. Säg det till dina kriminella kollegor, om du har pungkulorna dvs. Oavsett vad man kallar sig. Begår man olagliga våldshandlingar i vilket namn man än åberopar är man kriminell. Bra, säg det till dina kriminella kollegor och skriv en artikel om det också, om du nu har PUNGKULORNA ANNA_LENA MANN!

Enligt våra svenska lagar som vi har beslutat att alla skall följa i vårt land. Anna-Lena Mann nämnder ej FNs artiklar. Vänster, höger eller huligan? Eller polis? Spelar ingen roll. Jag har full förståelse för att människor uttrycker sin ilska och bestörtning. Speciellt när poliskollegor gör det? Jag tycker faktiskt till och med att det är sunt. Speciellt när poliskollegor gör det? Att säga ifrån när det finns saker man tycker är fel är ett friskhetstecken. Men Anna-Lena Mann, du säger ju emot dig själv nu... är du frisk? Men att hata och ge dig på oss som försvarar din rätt är fel väg att gå. Aha, det är där det ligger... du får INTE kritisera polisen för polisen vill bara "ditt eget bästa", och det är att skjuta "människor uttrycker sin ilska och bestörtning" varje vecka.

Dagens landsförrädar-fascister vill ge intrycket av att vara svenska folkets vänner. Dem ler, klär sig "häftigt" och är flitiga propaganda-aktivister i sociala medier. Allt för att lura dig att tro dem är dina vänner. Polisernas chef, "regeringen" skapar kaos och hat i samhället. Polisen hotar dig som klagar öppet och enskilda som sprider åsikter vilka inte godkänns utav Reinfeldt & Co.Svensson har inga rättigheter - Svensson skall vara tyst!

Några minuter in i videon nedan, poliser (bl.a. Jörgen Odh) begår mycket grova brott mot "demokratin" Sverige.

https://www.nordfront.se/ett-mote-med-vasteraspolisen.smr

https://www.youtube.com/watch?v=f5eAvPmHY5E


Corruptio-journalister kan det sedan 30 år, för andra tar det lång tid att förstå att svensk polis är landsförrädare.


Förnamn:     Lars Jörgen
Tilltalsnamn:     Jörgen
Efternamn:     Odh
Gatuadress:     Bondegatan 10 lgh 1301
Postort:     Västerås
Födelsedatum:     1968-03-09
Född i Karlsborg

Förnamn: Jakob Mutlu Tilltalsnamn: Jakob Efternamn: Sakrak Folkbokföring Gatuadress: Spikverksgatan 146. Postort: Västerås. Födelsedatum: 1981-01-03.


Svensk stororder på militärbilar till MAN (Svensson skall kontrolleras och lyda... annars) 

Publicerad 28 maj 2014
Sverige lade idag en beställning på 215 militärfordon hos tyska Rheinmetall MAN, och fler order följer. I tysk press talar man om att ordern kom från hösta ort, från ägaren till de båda lastbilsmärkena, Volkswagen. I ett pressmeddelande från Rheinmetall på onsdagen talar man om beställningar från både Norge och Sverige på sammanlagt 335 fordon i 14 olika utföranden. Dessa ska levereras 2015 - 2017. Men totalt har de båda länderna uttryckt intresse av att köpa upp till 2000 militärfordon för leverans fram till 2026. Tillsammans med serviceavtal som också tecknats kan den totala ordersumman hamna kring 2 miljarder euro, ca 18 miljarder kronor. En del av fordonen kommer att utrustas med bepansrade förarutrymmen. Avancerad elektronisk utrustning installeras för kommunikation och användning av fjärrstyrda vapen.

http://undermattans.blogspot.se/2014/05/sverige-koper-tyska-militarfordon-for.html

http://www.globalresearch.ca/eu-advisors-advocate-use-of-military-against-strikes-and-protests/5396551

3 kommentarer:

 1. Förnamn: Lars Jörgen
  Tilltalsnamn: Jörgen
  Efternamn: Odh
  Gatuadress: Bondegatan 10 lgh 1301
  Postort: Västerås
  Födelsedatum: 1968-03-09
  Född i Karlsborg

  Modern:
  Förnamn: Gunnel Sonja Christina
  Tilltalsnamn: Christina
  Efternamn: Odh Rosenkvist
  Gatuadress: Smedjegatan 17 lgh 1003
  Postort: Karlsborg
  Födelsedatum: 1949-07-11

  Brodern:
  Förnamn: Jan-Ebbe Thorbjörn
  Tilltalsnamn: Thorbjörn
  Efternamn: Odh
  Gatuadress: Spethult 30
  Postort: Tibro
  Födelsedatum: 1976-05-11
  Född i Karlsborg

  SvaraRadera
 2. Förnamn: Siv Anna-Lena
  Tilltalsnamn: Anna-Lena
  Efternamn: Mann
  Gatuadress: Trinnöjegatan 7
  Postnummer: 521 33
  Postort: Falköping
  Födelsedatum: 1970-09-15

  Sambon:
  Förnamn: Sven Tomas Jerker
  Tilltalsnamn: Tomas
  Efternamn: Ahlqvist
  Gatuadress: Trinnöjegatan 7
  Postnummer: 521 33
  Postort: Falköping
  Födelsedatum: 1966-11-28

  Modern:
  Förnamn: Siv Elin Margareta
  Efternamn: Mann
  Gatuadress: Hög Lugnet 3
  Postnummer: 521 71
  Postort: Åsarp
  Kommun: Falköping
  Födelsedatum: 1948-08-10

  Fadern:
  Förnamn: Bengt Johnny Ivar
  Efternamn: Mann
  Gatuadress: Hög Lugnet 3
  Postnummer: 521 71
  Postort: Åsarp
  Kommun: Falköping
  Födelsedatum: 1947-10-30

  Brodern:
  Förnamn: Jonny Mikael
  Tilltalsnamn: Mikael
  Efternamn: Mann
  Gatuadress: Öjelunda Björkelund
  Postnummer: 521 71
  Postort: Åsarp
  Kommun: Falköping
  Födelsedatum: 1973-07-14

  SvaraRadera
 3. Förnamn: Jakob Mutlu
  Tilltalsnamn: Jakob
  Efternamn: Sakrak
  Gatuadress: Spikverksgatan 146
  Postnummer: 724 79
  Postort: Västerås
  Kommun: Västerås
  Församling: Västerås Lundby
  Födelsedatum: 1981-01-03

  Förnamn: Emilie Anne
  Tilltalsnamn: Emilie
  Efternamn: Sakrak
  Gatuadress: Spikverksgatan 146
  Postnummer: 724 79
  Postort: Västerås
  Kommun: Västerås
  Församling: Västerås Lundby
  Födelsedatum: 1981-06-28

  SvaraRadera