onsdag 30 april 2014

TV3:s program Trolljägarna ger Corruptio fler tips om kriminella poliser - Den grupp i samhället som näthatar mest är polisen

SANNINGEN HAR MÅNGA FIENDER

Polisen - Aschberg - TV3/Stenbeck - Metro - Aftonbladet - DDR
Stasi 2.0 tvingas visa sitt tryne av Corruptio. 

I "demokratin" Sverige anlitar polisen media för att svartmåla kritiker är en oroväckande indikator på hur alla människors lika värde, fri åsiktsbildning, föreningsfrihet och demokrati i det ovan nämna mediala DDR-riket omvandlas till tomma floskler som används godtyckligt. I ett sådant klimat är du antingen ”med oss”, eller så är du ”emot oss” och får smaka på vår ”grävande journalistik”, hat och propaganda.


Aschbergs och polisens "hatkampanj" mot Corruptio-bloggen resulterar i fler tips om kriminella poliser 


Polisledningens desperata försök att stoppa Corruptio-bloggen via TV3/Trolljägarna/Aschberg har hittills resulterat i att svenska folket skriver till Corruptio-journalister och lämnar tips samt berättar om hur dem utsatts för brott utav bl.a. poliser.


Kriminella polisers dubbelspel och näthat - Regeringens beskyddare driver propaganda mot Corruptio-journalist för att dölja sin egen brottslighet


Poliser som försöker ge intryck av att vara en hjälpande hand och att dem bara gör sitt jobb, är i själva verket näthatare som spelar ett dubbelspel. Samma taktik  använder sig parasiterna (regeringen) av sedan 50 år.


Internet är ett hot mot makten - Svensk polis är Europas största rasister och hatare
Poliser i Göteborg hotar 3-åring med sina tjänstevapen. Polis drar pistol mot 10-åringar i Rosengård för äggkast på polisbil.12 och 13-åringar tvingas utav poliser i Malmö att hålla händerna mot en vägg i 45 minuter under vapenhot. 16-åring skjuts av svensk polis två gånger i benen med olaglig ammunition för att barnet "kunde ha haft vapen i fickan". 17-årig passagerare skjuts fyra gånger i bröstet av svensk polis i Göteborg för att han inte gjorde något för att stoppa bilföraren som körde "misstänkt stulen bil". Föräldrar grips av svensk polis och barnen lämnas hemma ensamma. Socialens mentalt sjuka kreatur kidnappar barn med hjälp från svenska kriminella poliser som agerar godtyckligt.


Pedofil-hjälpare vid polismyndigheten "utreder" pedofil-kollegor
Svensk polis utreder sig själva i 50 år. Polis och nätpedofil Mikael Blomgren (55 år) "straffas" med löneavdrag för att ha försökt locka 14-årig flicka till att bli våldtagen. Minst 50000 liknande fall där poliser begår grova brott mot barn finns att ta upp. Pedofil-polis Göran Lindberg är inte ett enstaka rötägg, Lindberg är normen inom svensk folkförrädar-polis.
http://www.scribd.com/doc/152794776/Polis-Johan-Jansson-v%C3%A5ltog-sm%C3%A5pojkar
http://www.scribd.com/doc/152794049/Polis-Johan-Jansson-B-514-09-Pedofil

Förnamn:    Curt Mikael
Tilltalsnamn:    Mikael
Efternamn:    Blomgren
Gatuadress:    Nygatan 4 A lgh 1001
Postnummer:    646 35
Postort:    Gnesta
Födelsedatum:    1958-07-22
Född 22/7 1958 i Hägersten (Stockholms stad, Södermanland).
Telefon: 0158-123 20.


Polis Ulf Johansson, biträdande länspolismästare i Stockholm, spelar fin och go på Twitter. Corruptio avslöjar honom som pedofil-hjälpare.


Fascist-pedofilerna med lakejer attackerar Corruptio-bloggen för att dölja egen brottslighet
Det är väldigt lätt att se igenom pedofilernas agenda, att förlöjliga denna blogg. Precis som under 70-talet då svensk pedofilpolis, på order utav bl.a. elit-pedofilen Olof Palme, arresterade journalister Jan Guillou och Peter Bratt för att dem avslöjade fascist-statens registrering av svenska folkets åsikter, samt elit-pedofilerna med justitieminister och pedofil Lennart Geijer i spetsen, så kämpar pedofilnätverket just nu för att rädda sig själva med hjälp utav pedofilhjälpare Robert Aschberg, TV3, Aftonbladet, Expressen och andra landsförrädare.SM-mästare i kvinnomisshandel gillar inte Corruptio-bloggarna
Pedofil-poliserna Mikael Blomgren, Lars-Ove Lehto, Fredrik Mangs, Johan Jansson och Göran Lindberg gillade inte att avslöjas som pedofiler, så det är inte konstigt att polismyndigheten hatar Corruptio. Hur många pedofiler och kvinnomisshandlare inom polismyndigheten har kommit undan pga kriminella internutredare som Camilla Fagerberg,  Kaicy Nordin och deras kumpaner vid åklagarmyndigheten?


Endast yrkesbrottslingar vid olika myndigheter hatar Corruptio-bloggarna
En korrekt och icke kriminell polis skulle uppskatta Corruptio-bloggen. Dräggen inom svensk polis hatar naturligtvis bloggen för att här står sanningen om dem fega brottslingar som korrumperar Sverige.
http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/100-tals-poliser-mobbar-och-hotar-dig.html


Över 100000 spionbesök av polisen sedan 2008
Europas största internet-hatande polis spionerar hundratusen gånger på Corruptio-bloggen sedan starten av bloggen sommaren 2008. Många hot från IP-adresser som tillhör polismyndigheten. Även fysiska hotbrev har vid flera tillfällen skickats från polisens interna utredningsenheter i Malmö och i Stockholm hem till Corruptio-journalister. Poliser Camilla Fagerberg och Kaicy Nordin skrev hotbreven och utredde sedan sina egna hot.

Rikspolisstyrelsen (147.186.254.98) [IP Address]
Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden,
DateTimeTypeWebPage
30th April 2014 13:45:44
Page ViewNo referring link
corruptiosweden.blogspot.se/
30th April 2014 13:47:14
Page ViewNo referring link
corruptiosweden.blogspot.se/
30th April 2014 13:50:41
Page View
corruptiosweden.blogspot.se/corruptiosweden.blogspot.se/2014_02_01_archive.html
30th April 2014 13:55:45
Page View
corruptiosweden.blogspot.se/2014_02_01_archive.htmlcorruptiosweden.blogspot.se/2014/02/dragan-jebac-gajic-knullade-gift-polis.html
30th April 2014 15:00:58
Page ViewNo referring link
corruptiosweden.blogspot.se/
30th April 2014 15:03:02
Page ViewNo referring link
corruptiosweden.blogspot.se
http://rikspolisstyrelsen.blogspot.se/2013/04/grov-organiserad-brotts-organisation.html


Trolljägaren Robert Aschberg är själv ett troll - Victor Otto Lucianos liv på sitt samvete

TV3:s och Stenbecks gullgosse Robert Aschberg som numera babblar i Efterlyst orsakade tonåringens självmord.

Robert Aschberg beskyller andra för sådant han själv gör i programmet Trolljägarna.


Enligt poliskramaren Robert Aschberg, TV3 och många näthatare vid polismyndigheten så ljuger denna blogg
Robert "Trolljägaren Aschberg vågar inte ge ett enda exempel på var Corruptio-journalist skulle "ljuga" pga att han och alla hans experter inte kan helt enkelt. Nedan en saxad artikel från gammelmedia... LJUGER DEN OCKSÅ ROBERT ASCHBERG?!

Många poliser är PEDOFILER, precis som Corruptio-journalister beskriver pedofil-poliserna. Aschberg hängde upp sig på det i sitt sketna program "Trolljägarna", vilket skapats för att hota folket till att INTE våga berätta för andra öppet på internet om dåliga och eller rent av kriminella tjänstemän.


Polisstaten & bananrepubliken Sverige AB
Sverige 2014, polisen hotar dig för att du skriver om dömda poliser på internet och använder dina mänskliga rättigheter för att sprida information. Polis och feg fascist Camilla Fagerberg vågar inte hota mäktiga tidningar.Nazister från Tyskland och Frankrike styr Sverige som ett företag - Kontrollerar polisen, rättsväsendet media och hjälporganisationer
Fascist-pedofiler älskar att skada barn och att stjäla dina pengar. Som Winston Churchill sade innan han dog, "i framtiden kommer nazisterna att framställa sig som Era frälsare". Wallenberg, Bonnier, Bernadotte, Sachse Coburg Gotha, Robert Aschbergs farfar Olof Asch, Olof Palmes mor, Heckscher och många andra söner och döttrar till nazister som flytt till Sverige från åtal och dödsstraff i sina hemländer styr Sverige som ett företag, kontrollerar media och hjälporganisationer.

Den som tittar noga ser spåren vilka leder till hälarna Wallenberg och deras nyttiga idiot Adolf Hitler.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisens-fascistsymboler-skammer-sveriges-riksvapen/


Pedofil-fascister har låtit kidnappa fler än 150000 svenska barn sedan 1924.
Sosseregering eller Moderat-regering spelar ingen roll. Sveriges styrs utav fascist-pedofiler sedan 1918. Polisen är pedofilernas beskyddare. http://alltruthaboutsweden.blogspot.se/2013/03/anmalan-till-interpols-internationella.html

Till poliser och andra som jobbar inom polisväsendet!

Jag tog en ordentlig fight med rikspolisstyrelsen för många år sen, vad f-n gör de där symbolerna där? Till svar fick jag inte mycket, mer än, det var han som skapade denna symbol, o då...... Spelar ingen roll. I dag är i dag!

Ni arbetar mer och mer för endast politiker och andra "makthavare", även om dom kommer och säger, att vara ögontjänare funkar alltid!!!

Samtidigt bär ni samma symbol som Mussolini gjorde, att ni inte skäms!!!!

Ert uppdrag går ut på att skydda alla, enligt individuella rättigheter, vilket lagen MÅSTE vika för, för att rätten står över lagen. Det spelar ingen roll vad man som polisman tycker och tror, deklarationen är större, starkare och mer mäktig än författningssamlingen. Och den dag när ni går med symboler som stödjer allas rätt, då skall jag fundera på att börja lyssna på er.

Tills vidare så har polisen ett ansvar att ta hand om brottsligheten inom de sociala förvaltningarna, men där viker ni, ni går hellre och mobbar dom som halkat lite snett, och gör det bara än värre.

Ni säger alla att vi alla är människor, men ofta, när kläderna åker på, så försvinner sunt förnuft och sen hägrar makt och adrenalin istället.

Alla vet om det, ingen gör något åt det, men bär givetvis gärna en fascistsymbol och bry er inte om det!

Var jag hård? Testa o få Din familj splittrad av polis och socialtjänstn, tänk sen om igen vilka som är din amedmänniskor och vad Du skall göra som FREDBEVARARE!

En utskällning tycker jag sitter fins efter så många års arbete, började med detta straxt efter det jag fick det sagt till mig i entren på en polisstation, nära intill, det finns inga mänskliga rättigheter i Sverige, inte heller religionsfrihet.

Kör upp dom orden där bak, precis som rektorn sade till mig angående mina rättigheter om att flytta till ett annat land med min familj, kör upp dina rättigheter i baken sade han, och regiojn gotland med polis följde efter, stolt och rakryggad, ännu en familj till skall krossas...

När jag se försöker dikutera lagar och regler med er, så är det inte ert jobb eller uppdarg för stunden.

Så tills vidare, ALLT förtroende är förbrukat, precis allt, in i minsta detalj. Så till att börja med, ta bort det ni inte står för nu, OCH GÖR DET NI EGENTLIGEN SKALL!

Ovantående är givetvis inget näthat, bara raka fakta som behöver sägas om och om igen tills vi får tillbaka en moralisk och etisk poliskår, som arbetar för dom pengar dom tjänar, och inte hittar på egna regler och lagar! !!!

Avslutningsvis, än i dag, efter många många år, så har inte en enda polis kunnat spegla något av det som står i deklarationen om mänskliga rättigheter, endast det enla faktum är precis lika skämmigt som att gå med fascist symboler. Och kan man veta om innehållet och diskutera en bok om alla inte läst den, NEJ; kan då polisen bereda var och en mänsklig rätt, om man inte läst dessa, NEJ NEJ och åter NEJ, det går inte att agera på nåt som man inte vet om!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisens-fascistsymboler-skammer-sveriges-riksvapen/ Visa mer


I polisens nuvarande symbol – bakom riksvapnet med dess välkända...


http://experimentlandet.blogg.se/2014/may/trolljagare-med-ratt-att-bekampa-sanningen.html


Kriminella invandrare - Läs nedan om Obadja Asch

Obadja (Olof) Asch, Robert Aschbergs farfar.


https://www.nordfront.se/olof-aschberg-den-rode-bankiren.smr

Nedan ser Ni Aschbergs polare Mårten Schmutz

http://dokubank3.wordpress.com/2012/05/12/psykopaten/


Demokratier och bananrepubliker hänger ut kriminella tjänstemän och deras anhöriga
  TIDNINGS AKTIEBOLAGET METRO

  Orgnr: 556489-1678

 • Ohlson, Andreas James (42 år) - 1972-03-12 LIDINGÖ
  Extern VD - Aktiv i 9 bolag

STYRELSE

TV3 AB

Orgnr: 556153-9726

STYRELSE

Frank Aschbergs tatuering, "Alla poliser är horungar".

Börja med din son Robert "Trolljägaren" Aschberg.


"Rätt att uttrycka sig tufft" 
Trots de insinuanta och skrämmande inslagen med bytesdjur och jägare ser inte Sven-Erik Alhem att Thomas Mölleras hårda attack mot Skatteverket, Kronofogdemyndigheten och två namngivna tjänstemän är lagstridigt.

- Nej, man har rätt att uttrycka sig tufft mot myndigheter.

http://www.expressen.se/kvallsposten/mollers-fogdeattack-genom-oppna-brevet/

Aschberg är det perfekta exemplet på att zionister (Wallenberg, Bernadotte, Rothschild, Asch, Bush) skapade och finansierade Adolf Hitler för att råna judar och andra. Samt att zionister äger media.


Alexander Bard är en vaken kille!

Bard låter sig inte luras utav maktens kreatur (Aschberg) som är nazist, (zionisterna, dem riktiga nazisterna) som hotar och skrämmer alla att tro på deras nazi-lögner om att dem är våra frälsare. Oliktänkande förlöjligas, förföljs och hotas utav zionisterna via fascist-polisen och zionist-media.1 kommentar:

 1. Idag, 13:56 #1728
  KemiRockarFett
  Medlem
  KemiRockarFetts avatar
  Reg: Jul 2004
  Inlägg: 3 037

  Gällande programmet trolljägarna med Robert Asch så är det väl tydligt att programmet före det började sändas skulle exponera bland annat norra europas värsta näthatare. Dvs Corruptio, det sa Asch på radion tom. Så här ser jag på det.

  Hela serien var endast utfyllnad för att tvätta skallen på svensson att se vad "vilda webben" ställer till med och sen på slutet exponera Corruptio som den värsta för att han kallat poliser för polis-pedofil , exponerat att det sitter barnknullare i högsta domstolen, fd poliser som domare, wallenbergs/statens knark och vapenhandel minst 500 mille till afghanska bönder ( nej de odlar inte potatär) sen 2007 och hur polisen sen utreder sina egna brott. Och sen på slutet så har Corruptio gjort det värsta av allt , han har vågat begära ut ALLMÄNA handlingar. Men fy vad elakt av honom. Hur kan man göra så ?

  Det är beklämmande att läsa hur wallenberg/bonnier/asbhergs tvättmaskin tvättat Er via skola, media hollywood så pass hårt att ni inte ser genom maktelitens agenda att begränsa internet. Klart det säljs in med gråtande skolflickor på nätet och HAT HAT HAT. Allt regleras redan i dag av lagar men polis är på motorväg och ger er böter eller utför illegala kontroller av er när ni är ute och kör bil. " your papers pleace, your papers please".

  Lär er följande:

  Statens tjänstemän är inte enskild. De är staten. Staten är icke kränkbar. Du kan altlså kalla polis för gris polis. Eftersom staten inte kan bli kränkt kan statens tjänare inte heller kräva skadestånd för sådant.

  Demokratin är fejk som partierna. Politik är maktens bästa tvättmedel och därför gillar de när folket tror på partier och politik = den moderna kyrkan. Så fort makteliten kom på att folk började tvivla på gud så införde de partier och ja den ekonomiska makten ,, googla "nya banken" ,, ta reda på hur svensk valuta skapas ... ni kan inget om detta.... ni tror allt är okey. Grundlurade.. Internet visar allt sånt för den intresserade och därav är internet ett starkt hot mot oligarkin. NÄTHAT måste basuseras in i skallen på soft-heads så att soft-heads själv kräver att internet regleras av staten.

  Bra sajter som exponeras Aschberg och gängets historia och smutsiga agenda:

  www.trolljägarna.se
  http://corruptiosweden.blogspot.se/2...n-anlitar.html

  SvaraRadera