söndag 27 april 2014

Rikspolischef Bengt Svenson och justitieminister Beatrice Ask anlitar Robert Aschberg & TV3 för att stoppa Corruptio-bloggen - Polisen & Aschberg gömmer sig bakom "Näthatet"


Sommaren 2008 försökte rikspolischefen Bengt Svenson med polisförbundet att stoppa Corruptio-bloggen - Nu är polisledningen med justitiedepartementet ännu mer desperata

Polisledningen och Sveriges barnmördar-regering vill med alla medel mörka polisens vapenförsäljning till gäng. Det är den enda anledningen till varför världens största fascist-pedofil-organisation (Sveriges regering med sina underorganisationer) försöker att stoppa Corruptio-journalister från att informera svenska folket om landets största skandal genom tiderna. http://www.scribd.com/doc/140378119/Polisens-Vapenhandel-Corruptio-journalist-avslojar-Sveriges-storsta-skandal

"Enskilda poliser" är ord som statsanställda landsförrädare som Jan Karlsén använder för att lura svenska folket att tro att staten är privat-person. Tjänstemän är tjänstemän dygnet runt enligt flera domstolsbeslut. Men, när kriminella tjänstemän avslöjas som brottslingar vill dessa landsförrädare beljuga folket för att få stöd för att kunna stoppa yttrandefriheten genom att hota alla som sprider ALLMÄNNA HANDLINGAR på internet.


Demokrati, internet och riktiga grävande journalister är ett hot mot fascist-diktaturer
Internet är det största hotet mot fascist-diktaturer. Det har Turkiets Erdogan bevisat när han stängde Twitter i Turkiet, och det har även landsförrädarna som kallar sig "Sveriges regering" och "Polisen" bevisat.


Diktaturen Turkiet - Demokratin Sverige
Turkiets demokratihatare Erdogan stängde nyligen Twitter i Turkiet pga att folket kritiserar turkiska regeringen och polisen via Twitter. 1991 hotade Sveriges regering, med Maj-Britt Theorin i spetsen, svenska folket med fängelse ifall någon fick för sig att köpa parabolantenn för att se andra tevekanaler än Pravdakanalen SVT. Sverigedemokraternas hemsida stängdes ned år 2006 utav Sveriges "demokratiska" regering med Lajla Freivalds i spetsen. Diktaturen "Sverige AB" som styrs utav landsförrädare och pedofiler har stängt Corruptio-bloggen fem gånger sedan starten 2008.


SÄPO kidnappar Corruptio-journalist för att rädda elit-pedofilerna
Svensk polis kidnappade Corruptio-journalist år 2010 för att stoppa leverans av pedofil-bilder och video på fd. polischef Göran Lindberg, en känd socialdemokratisk politiker och information kring BarnPorrLasse som umgicks med kung Carl Gustaf och Silvia. Journalister från Jönköping hotades av svensk polis efter att ha intervjuat Corruptio-journalist år 2009.


För att mörka polisens vapenhandel till gäng försöker rikskrim att mörda Corruptio-journalist
Rikskriminalen skickade år 2005 sin lönnmördare Kjell Stigsson B. (född 1947) för att skjuta Corruptio-journalist. Det misslyckades, istället hittas polis Kjell S. B. skjuten i huvudet i sin trappuppgång i Bromma den 19 okt. 2005.

Aschbergs gäng snokar för polisens räkning
Robert Aschbergs kollegor vid TV3 kontaktar Corruptio-journalist år 2007. Möte inne i Efterlyst-studion leder ingenvart då rikskriminalen höll till i bakgrunden. Några dagar senare begär rikskrim möte med Corruptio-journalist där rikskriminalare från Stockholm och Malmö kräver att Corruptio-journalist skall sluta att gräva i polisledningens vapenförsäljning till gäng. Rikskrim går ifrån mötet med sura miner.

Bilden tagen av corruptio-journalist i Efterlyst-studion.
http://experimentlandet.blogg.se/2014/may/trolljagare-med-ratt-att-bekampa-sanningen.htmlhttp://corruptiosweden.blogspot.se/2014/04/svt-debatt-vill-att-corruptio.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/03/chef-vid-sveriges-television-ulf.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2014/03/polisens-nyttige-idiot-robert-aschberg.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/12/robert-aschberg-vill-intervjua.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/12/justitiedepartementet-med.html

http://trolljagarna.wordpress.com/

http://www.friatider.se/inget-avdrag-f-r-aschbergs-svarta-miljonaff-r

Den som avslöjar eller sprider information om pedofil-poliser "trakasserar staten" enligt Robert Aschberg och hans medhjälpare/kumpaner
Pedofil-hjälparna vid Strix AB, TV3, Polisen, Åklagarmyndigheten, Expressen, Aftonbladet m.fl. påstår att du är en näthatare och att du trakasserar staten när du utnyttjar dina mänskliga rättigheter på internet. Sveriges diktatur-regering har länge sökt en lösning på hur fascisterna skall kunna stoppa svenska folket från att sprida sina åsikter på internet. Regeringen med dess lakejer gömmer sig bakom "näthatet" för att kunna hota folket till tystnad. Svensk kriminella poliser går ut i media och påstår att staten är "privatperson" och att staten mår dåligt över att bli "uthängd" på nätet.


Makten tar hand om sina pedofil-kollegor
Nedan, en utav många pedofil-poliser som kommit billigt undan pga att Sveriges regering alltid skyddat sina pedofil-kollegor och alltid attackerat dem som avslöjar pedofiler inom maktens korridorer.
http://www.scribd.com/doc/152794776/Polis-Johan-Jansson-v%C3%A5ltog-sm%C3%A5pojkar
http://www.scribd.com/doc/152794049/Polis-Johan-Jansson-B-514-09-Pedofil


År 2016 kommer svenska nonchalanta statsanställda kreatur att åtalas vid EU-domstol - 100 miljoner euro krävs utav företaget Sverige AB

Ingen kommer att glömmas bort.

EU-domstol år 2016. Fler än 50 statsanställda kreatur (poliser, åklagare, domare, advokater, justitieråd, journalister) från Sverige, samt Robert Aschberg, kommer att åtalas.


Uppdatering 28 april 2014

Robert och brodern Rickard Aschbergs kollega på Aftonbladet Karin Ahlborg vill intervjua Corruptio-journalist

Från:     Karin Ahlborg (karin.ahlborg@aftonbladet.se)
Skickat:    den 28 april 2014 16:28:10
Till:    corruptio1@hotmail.com

Hej,
jag heter Karin Ahlborg och är reporter på Aftonbladet.
Jag undrar om du vill prata med mig/kommentera programmet ''Trolljägarna'' som sänds i morgon kväll och där du spelar en stor roll.

Bästa hälsningar
Karin Ahlborg
Enligt poliskramaren Robert Aschberg, TV3 och många näthatare vid polismyndigheten så ljuger denna blogg

Robert "Trolljägaren Aschberg vågar inte ge ett enda exempel på var Corruptio-journalist skulle "ljuga" pga att han och alla hans experter inte kan helt enkelt. Nedan en saxad artikel från gammelmedia... LJUGER DEN OCKSÅ ROBERT ASCHBERG?!

Många poliser är PEDOFILER, precis som Corruptio-journalister beskriver pedofil-poliserna. Aschberg hängde upp sig på det i sitt sketna program "Trolljägarna", vilket skapats för att hota folket till att INTE våga berätta för andra öppet på internet om dåliga och eller rent av kriminella tjänstemän.


Polisstaten & bananrepubliken Sverige AB

Sverige 2014, polisen hotar dig för att du skriver om dömda poliser på internet och använder dina mänskliga rättigheter för att sprida information. Polis och feg fascist Camilla Fagerberg vågar inte hota mäktiga tidningar.

https://www.nordfront.se/olof-aschberg-den-rode-bankiren.smr


Nedan ser Ni Aschbergs polare Mårten Schmutz

http://dokubank3.wordpress.com/2012/05/12/psykopaten/


Demokratier och bananrepubliker hänger ut kriminella tjänstemän och deras anhöriga3 kommentarer:

 1. Förnamn: Robert
  Tilltalsnamn: Robert
  Efternamn: Aschberg
  Gatuadress: Renstiernas gata 14 lgh 1301
  Postnummer: 116 28
  Postort: Stockholm
  Födelsedatum: 1952-03-19

  SvaraRadera
 2. Vi får se om svensk polis håller din hand Robert Aschberg i ME domstol 2016.

  SvaraRadera
 3. Idag, 13:56 #1728
  KemiRockarFett
  Medlem
  KemiRockarFetts avatar
  Reg: Jul 2004
  Inlägg: 3 037

  Gällande programmet trolljägarna med Robert Asch så är det väl tydligt att programmet före det började sändas skulle exponera bland annat norra europas värsta näthatare. Dvs Corruptio, det sa Asch på radion tom. Så här ser jag på det.

  Hela serien var endast utfyllnad för att tvätta skallen på svensson att se vad "vilda webben" ställer till med och sen på slutet exponera Corruptio som den värsta för att han kallat poliser för polis-pedofil , exponerat att det sitter barnknullare i högsta domstolen, fd poliser som domare, wallenbergs/statens knark och vapenhandel minst 500 mille till afghanska bönder ( nej de odlar inte potatär) sen 2007 och hur polisen sen utreder sina egna brott. Och sen på slutet så har Corruptio gjort det värsta av allt , han har vågat begära ut ALLMÄNA handlingar. Men fy vad elakt av honom. Hur kan man göra så ?

  Det är beklämmande att läsa hur wallenberg/bonnier/asbhergs tvättmaskin tvättat Er via skola, media hollywood så pass hårt att ni inte ser genom maktelitens agenda att begränsa internet. Klart det säljs in med gråtande skolflickor på nätet och HAT HAT HAT. Allt regleras redan i dag av lagar men polis är på motorväg och ger er böter eller utför illegala kontroller av er när ni är ute och kör bil. " your papers pleace, your papers please".

  Lär er följande:

  Statens tjänstemän är inte enskild. De är staten. Staten är icke kränkbar. Du kan altlså kalla polis för gris polis. Eftersom staten inte kan bli kränkt kan statens tjänare inte heller kräva skadestånd för sådant.

  Demokratin är fejk som partierna. Politik är maktens bästa tvättmedel och därför gillar de när folket tror på partier och politik = den moderna kyrkan. Så fort makteliten kom på att folk började tvivla på gud så införde de partier och ja den ekonomiska makten ,, googla "nya banken" ,, ta reda på hur svensk valuta skapas ... ni kan inget om detta.... ni tror allt är okey. Grundlurade.. Internet visar allt sånt för den intresserade och därav är internet ett starkt hot mot oligarkin. NÄTHAT måste basuseras in i skallen på soft-heads så att soft-heads själv kräver att internet regleras av staten.

  Bra sajter som exponeras Aschberg och gängets historia och smutsiga agenda:

  www.trolljägarna.se
  http://corruptiosweden.blogspot.se/2...n-anlitar.html

  SvaraRadera