söndag 6 april 2014

Hells Angels i Sverige har vaknat - Landsförrädarna som kallar sig för poliser är under luppen

Äntligen har Hells Angels i Sverige vaknat!

Sveriges smutsiga landsförrädare som titulerar sig som "Polisen" har fått span på sig!

Kriminella organiserade pedofiler, kvinnomisshandlare, rasister och andra fega kräk vid polajsen skall naturligtvis inte kunna begå brott och sedan gå hem och lägga sig. Dessa yrkesbrottslingar skall synas i sömmarna och när dem begår brott mot folket skall deras trynen och namn hängas ut på Internet med VARNINGSTEXT!

Tjänstemän som begår brott mot enskilda och INTE gör rätt för sig OMEDELBART!, skall krävas på skadestånd, och även dem ansvariga cheferna som hittills alltid gått fria. Nedan en partisk artikel skriven utav en apa vid gammelmedia som inte förstår sig på demokrati och mänskliga rättigheter, intervjuar yrkesbrottslingen Sven Alhbin som kallar sig själv polis och som drev den psykiskt sjuke infiltratören Sinisa Nikolic (sålde incest-pedofilen, Sven-Erik Ahlberg, vapen till gäng 1996-2004) under lång tid.

Hells Angels tar till ny strategi mot polisen

Nu tar Hells Angels till en ny strategi.
Med dolda inspelningar och lagliga medel ska de försöka sätta dit polisen.
- De vill väl leta fel hos oss, säger Sven Alhbin, chef för länskriminalpolisen i Västra Götaland.
Sedan ett år tillbaka har medlemmar i bland annat Hells Angels börjat begära ut kopior av dokumentation som gjorts i samband med att de gripits, kroppsvisiterats, stoppats i trafikkontroller eller liknande. Allt enligt lagen.
Enligt uppgifter till GT har Hells Angels-medlemmarna, när de sökt upp polisstationerna, med hjälp av sina mobiltelefoner spelat in samtalen med polisen. På så sätt dokumenterar de på film- eller ljudklipp det bemötande de får.
Detta bekräftas av Sven Alhbin, chef för länskriminalpolisen i Västra Götaland.
– Vi har sett företeelser där man begär uppgifter och att man vill ha ut handlingar, och i samband med det spelar in samtalet, det har jag hört talas om.

"De vill väl leta fel hos oss"

Sven Alhbin kan dock inte säga hur länge det pågått.
– Jag har bara hört det beskrivas så det har väl hänt i relativ närtid, säger han och berättar att det bland annat hänt i Skåne.
Metoden har också använts i Halland och Västra Götaland och används även av gängmedlemmarna vid vanliga fordons- och förarkontroller.
Syftet är att genom att använda lagliga medel försöka få en rättslig prövning och sätta dit polisen för myndighetsövergrepp. Då i de fall polisen skulle säga eller göra något opassande.
– De vill väl leta fel hos oss, säger Sven Alhbin.
Nu sprids informationen om den nya strategin inom Hells Angels. Det gjordes bland annat vid ett stort klubbmöte i Skåne för några veckor sedan. Hit kom HA-medlemmar från en stor del av Sverige. Den drivande kraften för att få ihop mötet var enligt uppgifter till GT den före detta Hells Angels-ledaren Thomas Möller.

Krig mot myndigheter

För Hells Angels var mötet starten på ett krig mot polisen och andra myndigheter. Just Thomas Möller har tidigare gett sig på både Skatteverket och Kronofogdemyndigheten för att de jagar mc-klubbarna som grupp och buntar ihop alla deras medlemmar som kriminella. Samtidigt varnar nu polisen internt om att de kan bli inspelade av gäng inom enprocentssfären.
– Vi kan inte göra så mycket mer än att uppträda korrekt och ska göra det som vi är ålagda att göra, det försöker vi göra hela tiden, säger Sven Alhbin om hur detta påverkar polisens arbete.

"Vi får acceptera det"

Vad tycker ni om att de gör så här?
- Vi kan inte styra vad de gör. Vi ska förhålla oss till det de begär och att uppträda korrekt i de avseendena och lämna ut det vi ska lämna ut. Och gör vi inte det så blir vi anmälda för att vi inte gjort rätt så då får det utredas.
Hur upplever man det här inom polisen?
- Det kan säkert upplevas negativt av enskilda kolleger om det görs i samband med att man begär ut en handling och liknande. Men det får vi hantera utifrån vårt perspektiv. Är det inte förbjudet ur ett lagstiftningsperspektiv så får vi acceptera det.
Som en annan del av kriget mot polisen har gängmedlemmarna börjat tvärnita med sitt fordon direkt när polispatrullen gör en stoppsignal.
Syftet är att polisbilen ska köra in i deras fordon. På så sätt kan fordonet eller personerna skadas och gängmedlemmarna kan anmäla polisen samt få ut försäkringspengar.

Artikeln ovan är partisk och skriven utav en idiot från gammelmedia.

http://www.scribd.com/doc/140378119/Polisens-Vapenhandel-Corruptio-journalist-avslojar-Sveriges-storsta-skandal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar