torsdag 27 mars 2014

Polisens nyttige idiot Robert Aschberg påstår att den som avslöjar regeringens och polisens brott är näthatare - P1-morgon med Johar Bendjelloul torsdag 27 mars

Desperata polischefers beställning för att mörka vapenhandel till gäng - Robert Aschbergs/TV3:s "Trolljägarna"


Landsförrädarna Beatrice Ask/Polisen/Rättsväsendet vill kunna förstöra din familjs framtid och nonchalant vända dig ryggen, men du skall icke våga hänga ut deras namn på Internet för då kommer Robert Aschberg och knackar på, för makten gör ju inte sådana klumpiga grejer som Turkiet (stänger Twitter), här gömmer sig frisörskan Beatrice Ask och rikspolischefen Bengt Svenson bakom poliskanalen TV3 och Aschberg som desperat vill få svenska folket att betala (skatteavdrag) hans förlust (svart affär) på 19,3 miljoner då storbedragaren Tore Pettersson "lånade" 19,3 miljoner av Robert Asch-berg.


– Vi har träffat folk som är nära att ta livet av sig på grund av den här typen av trakasserier, säger Robert Aschberg, som själv HÄNGDE UT och drev VICTOR LUCIANO till självmord för tre år sedan


Enligt Victors styvpappa hade Victor en utvecklingsstörning som innebar att han inte förstod vad han utsatts för. När Victor insåg att han missförstått Strix och TV4:s avsikter ville han att man tog bort hans medverkan helt. Då avsnittet sändes hade Victor sedan ett halvår sagt upp bekantskapen med det gäng som intervjuades och hade fått ett stödboende för att kunna lämna sina kriminella kamrater. Producenten tog kontakt med Victor innan sändning och förklarade att man skulle ha en ruta i slutet av programmet där man berättade att Victor lämnat den kriminella världen och frågade om det var okej. Den förståndshandikappade Victor förstod inte ens vad samtalet handlade om. 


I sin komplettering av anmälan till Granskningsnämnden berättar Victors styvpappa vidare:
Samtidigt får Lasse Wierup och Robert Aschberg fullständigt klargjort att Victor har stora begåvningsmässiga handikapp. Istället för att skona Victor från att göra bort sig offentligt ringer man honom och de tror att han givit sitt medgivande. Fakta är att han uppfattar inte ens vem som ringer och vad syftet med samtalet var. I och med att man fått skriftligt att han inte ville medverka så borde man ha krävt ett skriftligt medgivande. Men man var väl medveten om att man inte skulle få ett sådant medgivande. Att låta Victor framträda med namn omaskerad var bara för snöd vinnings skull. Det normala hade varit att ungdomarna hade haft skuggade ansikten och att namn inte nämnts då hade följderna inte blivit så katastrofala. Här begås ett flagrant övergrepp på en individ vars hela framtid ligger i vågskålen Att sedan en av deltagarna i gruppen bara var 16 år gör inte saken bättre.” 


http://www.friatider.se/aschberg-lovar-uthangningar-med-eftertanksamhet


http://www.expressen.se/nyheter/tv4-svarar-pa-kritiken-mot-svensk-maffia-i-oppet-brev/

http://reclaimjustice.com/artiklar/svensk_maffia_3/index.html
http://experimentlandet.blogg.se/2014/may/trolljagare-med-ratt-att-bekampa-sanningen.html


Frank Aschbergs tatuering, "Alla poliser är horungar" ACAB

Robert Aschberg kan börja med sin son Frank och öppna munnen när han är klar med att uppfostra sin pundare till son.http://trolljagarna.se/


Corruptio-journalist avslöjade polisens vapenförsäljning till gäng år 2003

Den 4 december 2004 beslutade tidningen Världen Idag att publicera 25 artiklar kring polisens vapenhandel till gäng och fakta om många som dödats med vapen poliser sålt direkt eller via civila infiltratörer som Max Åström, Peter Rätz, Sinisa Nikolic, Anders och Mikael från Falun m.fl. Corruptio-journalist var källan till tidningen Världen Idag via journalist Nurki Kino som hotades och senare backade pgs hembesökhot.


Polisledningen ringer den ansvarige redaktören och hotar med åtal

- "Skriver Ni ett ord om att vi säljer vapen så stämmer vi Er!".

Polisledningen med Leif Jennekvist och Ali Putte Lindholm i spetsen var livrädda att deras cirka 2000 vapenleveranser till gäng skulle komma ut till svenska folket. Journalist Nuri Kino förföljdes av rikskriminalen och alla som på något sätt snokade kring illegal vapenhandel avlyssnades. Mest span hade Corruptio-journalisten som träffade Nuri Kino och berättade om Sveriges största skandal genom tiderna. Några poliser samt vittnen styrkte att Corruptio-journalistens påståenden var korrekta. Förhör med kriminell åklagare Christer Johansson och poliser Bengt Adolfsson/Hans Emanuelsson inleddes av åkl. Birgitta Fernqvist och Polis Christer Jerlebo. Förundersökningen censurerades i efterhand utav rikskriminalen som informerade åkl. Christer Johansson om att dem tagit bort hans svar, "jag tappade nog bort en del handlingar i korridoren på polishuset när jag gick där", samt är åkl. Fernqvists och polis Jerlebos utskällning mot åkl. Johansson borttagen ur FUP.

Listen Music - Embed Audio - Älmhults polischef Bengt Ad...
Här hör Ni Älmhults polischef, Bengt Adolfsson, ljuga under ed om att han inte begått grova brott under utredningen av Grimslövshärvan där Sinisa Nikolic, Anders E., Mikael L., Peter Rätz, Max Åström m.fl. skyddades av åklagare/poliser för att svenska folket inte skall få vetskap om att svensk polis säljer vapen till gängen sedan 1994. I ljudfilen hör Ni förutom polis Adolfsson, kriminell åkl. Peter Larsson, kriminell domare Jens Lindborg och advokat Per E Samuelsson. Poliskommissarie Gerd Pettersson agerade domare i målet med tingsrättschef Charlotte Brokelinds tillåtelse.

Embed Music Files - Embed Audio Files - Polis Emanuelsson ljuger und...
Polis Hans Emanuelsson ljuger under ed (glömt Lajla Simonsens förhör) i Göta hovrätt med domarnas välsignelse. Polisledningens vapenförsäljning till mc-gäng är känsligt. Thomas Bodström styrde utredningen och rättegången precis som i Olle Liljegrens fall.


Hittills minst 45 mördade med vapen poliser sålt direkt eller via infiltratörerna

Poliser Robert Karlström, Olle Borén, och Fredrik Widén blev skjutna med vapen som tillkommit "mördarna" via polisen/infiltratörer. Pistol av märket Star användes att skjuta mot poliserna som dödades i Malexander 1999, men dom dödande skotten kom från polisernas egna vapen. Pistol FN Browning Hi-Power som användes vid "mordet" på polis Widén kom från den vapenhandlare i Småland som än idag skyddas utav justitiedepartementet, riksåklagare, polisledningen och även utav många "journalister" som bidragit till att mörka polisens vapenhandel, men som väljer att vara tysta då dem är skyldiga till vållande till annans död i fler än 45 fall. Ulf Johansson vid SVT är en utav dessa "journalister".
I polishuset i Stockholm (polis Olle Liljegrens skåp) hittas flera vapen som tillkommit från polis och åklagar-skyddad vapenhandlare Sven-Erik Ahlberg. http://www.dn.se/stories/stories-misc/malet-mot-poliskommissarie-olle-liljegren/#st=11698/100


Vapenhandlarens sambo Lajla Simonsen går fri pga känslig tjallning om Hells Angels och infiltratör Sinisa Nikolic 

Växjö tingsrättsdomare Jan-Åke Jakobsson förbjuder advokat Sven Fagrenius att ställa frågor till vapenhandlare Sven-Erik Ahlberg kring mc-gäng. Så inledde lagman Jakobsson den i förväg uppgjorda förhandlingen kring Sveriges genom tiderna största vapenhärva, Grimslövhärvan. Vapenhandlarens sambo Lajla Simonsen hördes i rätten som "målsägare". Utredarna hade gömt hennes tidiga förhör där hon pratade om Hells Angels, Sinisa Nikolic/Jouni Kurttio från Halmstad och hennes och sambons vapenresor runt om i Sverige. Dessa förhör är än idag gömda då förhören avslöjar polisens vapenhandel till gäng. Av denna anledning fick Simonsen gå fri från fler än 100 vapenbrott. Som tack för att Simonsen höll tyst om hennes första förhör fick hon alltså gå fri från grova brott. Poliser Adolfsson/Emanuelsson med åkl. Christer Johansson vände på hela utredningen genom att styra Simonsen att ljuga på annan, vilket hon gjorde utan att blinka. Nedan kan Ni höra vapensmugglare Lajla Simonsen berätta i Göra hovrätt om att hon gav sin 12-årige son en pistol som han kunde leka med.

Upload Music Files - Play Audio - Lajla ljuger om sin vapensmu...
OBS! Högt ljud, sänk ljudvolymen först.

Free Music - Upload Audio Files - Polisens infiltratör Sinisa...
Polisens infiltratör Sinisa Nikolic vet ej om att hans samtal spelades in. Erkänner att han blev förvånad över att inte gripas av polis för vapenhandel med Lajla Simonsen och Sven-Erik Ahlberg.
 
Upload Music - Upload Audio Files - Sinisa-Nikolic- Vapenhandel-...
Sinisa Nikolic pratar om att polisen mycket väl känt till Sven-Erik Ahlbergs vapenhandel med gäng, men valt att spela dumma då det gynnar polischefernas löner och lyxliv.

Läs om Sveriges största skandal genom tiderna som avslöjades utav Corruptio-journalist


Den som är vaken ser igenom Aschbergs och polisens agenda

Nedan ser Ni ett av mejlen från idag, av person som lyssnat på P1 där Aschberg spelade sitt spel åt polisen:

"Samhälle/myndigheter är en extremt svår apparat att rå på och det krävs
att de kliar varandra på ryggen för att ens komma in med ett meningsutbyte.
De sitter i knä på varandra, skyddar och far med tung lögn som är svår att
slå hål på.

Fortsätt och var envis som en vägglus med bloggen. Alldeles för få som
vågar ställa sig mot myndigheterna och de konsekvenser det innebär att
ställa sig mot dem
."

Inte första ensidiga sändningen från organisationen "Sveriges Radio" som stjäl folkets pengar under hot om att skicka fogden om inte betalningarna fortsätter.

 
https://app.box.com/s/2eli1xawodtllnm800my
Robert Aschberg berättar inget om att hans "medarbetare" är poliser och fd. polis Anders Pettersson de la Motte. Samt vill Aschberg inte berätta om hans försökt få svenska folket att betala hans förlust (svart affär med känd bedragare som gick snett) på 19,3 miljoner kronor genom att deklarera förlusten som ett scoop.

Fakta om Johar Bendjelloul

Född: 1975-09-01.
Familj: Gift med, Wanda Danusia Elisabeth Lindblom Bendjelloul, 1975-09-10, två barn.
Adress: Atterbomsvägen 52, lgh 1102, Stockholm.
Jobbat på SR: Sen januari 2013. Dessförinnan 17 år på SVT

Fakta om Katherine Zimmerman

Född: 1968-10-18.
Adress: Zinkens väg 63, Stockholm.
Familj: Henrik Lindahl, 1973-03-28, och barnen Klara, Bruno och Ivan.
Jobbat på SR: Sedan 1995

Fakta om Anna Hernek

Född: 1956-10-12.
Adress: Fjällstigen 2, Nacka, Stockholm.
Familj: Make Mats Edvard Ahlsén, 1955-03-28, och två vuxna barn.
Jobbat på SR: Sedan 1979. Först lokal kanal i Uddevalla och Kalmar. Kom till Ekot och radiohuset i Stockholm 1987.

Upload Music Files - Audio File Hosting - Sveriges Radio_P1_Robert Asc... Samma som ljudfilen ovan från www.app.box.com.


http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/12/robert-aschberg-vill-intervjua.html

http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/12/justitiedepartementet-med.html

http://corruptiosweden.blogspot.com/2012/05/massmordaren-olof-aschberg-far-till.html


Robert Aschberg sade i Sveriges Radio P1 att han är arg pga att Corruptio-bloggen avslöjat att rikspolischefens "barn", 37-årige Rickard Svenson, står skriven i Cypern för att han ej vill bidra med skatt i Sverige. I alla andra länder skulle en sådan information vara normalt, men i polisstaten Sverige som styrs utav fascist-pedofiler (framför allt då rättsväsendet) är det FÖRBJUDET att informera svenska folket om allt kring regeringen och regeringens kriminella kreatur vid olika bluff-myndigheter.

Men den lille gaphalsen Aschberg kämpar tydligen för att få igenom sin deklaration och på så sätt få svenska folket att betala hans 19,3 miljoner som bedragaren Tore Pettersson lade beslag på genom att lova Robert Aschberg en rejäl vinst... SVART!!!

http://www.dsm.nu/samhallsupplosare_5.html

http://trolljagarna.se/

Khazaren Robert Aschberg tycker att enskild är feg som kämpar mot fascister

Hur kan det komma sig att Robert Aschberg, i Sveriges Radio P1, vräkte ur sig att enskilda som får bostadsbidrag (några hundratusen svenskar) är fega kräk?

Aschberg påstod även att tjänstemän får angripa och hänga ut tredje person men när enskild gör det mot staten är det ett verk av fega kräk. Alltså, om man drar paralleller med andra världskrigets hjältar som gömde sig och utförde "uthängningar" och annat mot fascisterna som förtryckte och mördade folk, var dessa frihetskämpar fega då som inte ville ställa upp 10 mot 100,000 tungt beväpnade fascister?

Robert Aschberg! - Var Anne Frank feg som gömde sig och hängde ut fascisterna i sin dagbok?

Om nu Internet hade funnits 1938-1948, hade Robert Aschberg då varit lika arg på alla offren som högst sannolikt hade hängt ut både "tjänstemännen" och tredje person på Internet, samt kallat dem "fega kräk"?

Eftersom det inte finns någon som helst logik i Aschbergs tänk, så betyder det att han endast kämpar för att rikspolischefen Bengt Svenson skall prata med Beatrice ASk som i sin tur tar ett snack med skattemyndigheten vilken låter Aschbergs avdrag på 19,3 miljoner svarta kronor gå igenom och därmed får Khazaren Aschberg tillbaka en del utav miljonerna på så vis att svenska folket får punga ut förlusten Aschberg gjorde med storbedragaren Tore Pettersson.

Fräck är han Khazaren Robert Aschberg, sonson av massmördaren Olof Asch, som snackar skit om BOSTADSBIDRAGSTAGARE!


Juden Robert Aschberg tycker tydligen att Anne Frank var en hatare som skrev om nazisterna vilka begick grova övergrepp mot folk. Tur för Anne Frank att hon inte hade internet 1944, då hade trollet Robert Aschberg med familjen Stenbeck knackat på.Hundratals näthatare är poliser - Skall trolljägaren Robert Aschberg knacka på hos någon polis?

Knappast, Robert Aschberg suger snutars anus mer än någonsin.
Nedan ser Ni Aschbergs polare spionera

Rikspolisstyrelsen (147.186.254.98) [Label IP Address]

Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden,

DateTimeTypeWebPage
28th March 201412:56:21Page Viewwww.google.se/search?hl=sv&q=corruptio&meta=
corruptiosweden.blogspot.se/
28th March 201413:27:27Page Viewcorruptiosweden.blogspot.se/
corruptiosweden.blogspot.se/
28th March 201414:59:48Page Viewwww.google.com/search?hl=sv&source=hp&q=corruptio&gbv=2&oq=corruptio&gs_l=heirloom-hp.3..0l10.2516.5219.0.6031.9.6.0.3.3.0.94.405.6.6.0....0...1ac.1.34.heirloom-hp..0.9.529.qIE1EO5ItT4
corruptiosweden.blogspot.se/
Av ren desperation tar rikspolischefen Bengt Svenson och hyr tomten Robert Aschberg och använder poliskanalen TV3 där misstänkta och oskyldiga hängs ut med pedofil-polisens hjälp.


Aschberg, TV3 och familjen Stenbeck tycker tydligen att det är tråkigt att Corruptio-journalist avslöjar pedofiler vid Polismyndigheten

I internet-censur programmet Trolljägarna grät polispedofiler ut i Aschbergs knä. Aschberg, Metro, TV3, Expressen, Aftonbladet gjorde allt för att förlöjliga journalister som avslöjar diktaturens pedofiler.


Polis-pedofil Mikael Blomgren skyddas av tusentals kollegor, TV3, Aschberg, Stenbeck, Aftonbladet, Expressen och Metro. 

 Pedofilhjälparen, biträdande länspolismästare Ulf Johansson.  https://twitter.com/ulf08johansson

 Pedofilhjälparen, rikspolischefen Bengt Svenson. Och pedofilhjälparen Lotta Gustavsson (jurist vid RPS).

Pedofilhjälparna, polis Ulf Johansson och juristen Tomas Rönnberg.


Nedan ser Ni Aschbergs polare Mårten Schmutz

http://dokubank3.wordpress.com/2012/05/12/psykopaten/

"Rätt att uttrycka sig tufft"
Trots de insinuanta och skrämmande inslagen med bytesdjur och jägare ser inte Sven-Erik Alhem att Thomas Mölleras hårda attack mot Skatteverket, Kronofogdemyndigheten och två namngivna tjänstemän är lagstridigt.

- Nej, man har rätt att uttrycka sig tufft mot myndigheter.

http://www.expressen.se/kvallsposten/mollers-fogdeattack-genom-oppna-brevet/


Aschberg är det perfekta exemplet på att zionister (Wallenberg, Bernadotte, Rothschild, Asch, Bush) skapade och finansierade Adolf Hitler för att råna judar och andra. Samt att zionister äger media.


Alexander Bard är en vaken kille!

Bard låter sig inte luras utav maktens kreatur (Aschberg) som är nazist, (zionisterna, dem riktiga nazisterna) som hotar och skrämmer alla att tro på deras nazi-lögner om att dem är våra frälsare. Oliktänkande förlöjligas, förföljs och hotas utav zionisterna via fascist-polisen och zionist-media.5 kommentarer:


 1. P1-morgons medarbetare

  Vi som arbetar med P1-morgons fördjupningar tar gärna emot synpunkter och tips från våra lyssnare.
  Publicerat måndag 27 augusti 2007 kl 16:35
  Dela

  Nedan ser du vilka vi är som arbetar med programmet. Du kan också skriva till oss på adressen p1morgon@sr.se.

  Medarbetarna på Ekot, Kulturnytt och Vetenskapsredaktionen når du genom deras respektive hemsidor via länkarna till vänster.

  Programledare
  Anna Hernek, anna.hernek@sr.se | Om Anna
  Katherine Zimmerman, katherine.zimmerman@sr.se | Om Katherine
  Johar Bendjelloul, johar.bendjelloul@sr.se | Om Johar

  Producenter
  Olof Sjölander, olof.sjolander@sr.se
  Lotta Karlsmark, lotta.karlsmark@sr.se
  Linda Thulin, linda.thulin@sr.se
  Cecilia Khavar, cecilia.khavar@sr.se

  Intake
  Helena Sjöholm, helena.sjoholm@sr.se

  Reportrar
  Maria Ridderstedt, maria.ridderstedt@sr.se
  Johanna Sjövall, johanna.sjovall@.se
  Parisa Khakuei, parisa.khakuei@sr.se
  Fernando Arias, fernando.arias@sr.se
  Erika Mårtensson, erika.martensson@sr.se
  Lina Lund, lina.lund@sr.se
  Håkan Widman, hakan.widman@sr.se
  Simon Lundmark, simon.lundmark@sr.se

  Sändningskoordinatorer
  Åsa Granberg, asa.granberg@sr.se
  Icko Pettersen, icko.pettersen@sr.se
  Frida Sjölander, frida.sjolander@sr.se
  Helena Ulander, helena.ulander@sr.se

  Rikskorrespondenter

  Göteborg
  Madeleine Blidberg, madeleine.blidberg@sr.se
  Helén Palmqvist Novik, helen.palmqvist@sr.se
  Malmö
  Anna Landelius, anna.landelius@sr.se
  Lotta Malmstedt, lotta.malmstedt@sr.se
  Umeå
  Agneta Johansson, agneta.johansson@sr.se
  Växjö
  Sven Börjesson, sven.borjesson@sr.se
  Örebro
  Lars Ekelöf, lars.ekelof@sr.se


  Ledning
  Chef
  Klas Wolf-Watz, klas.wolf-watz@sr.se

  Chef ekots rikskorrespondenter
  Matilda Durehed, matilda.durehed@sr.se
  Per Enander, per.enander@sr.se

  SvaraRadera
 2. Förnamn: Klas Otto
  Efternamn: Wolf-Watz
  Gatuadress: Backvindeln 48
  Postnummer: 129 42
  Postort: Hägersten
  Kommun: Stockholm
  Församling: Hägersten
  Födelsedatum: 1972-10-12

  Förnamn: Karin
  Tilltalsnamn: Karin
  Efternamn: Runblom
  Gatuadress: Backvindeln 48
  Postnummer: 129 42
  Postort: Hägersten
  Kommun: Stockholm
  Församling: Hägersten
  Födelsedatum: 1970-04-03

  SvaraRadera
 3. Regeringskansliet (193.188.156.18) [Label IP Address]

  Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden,

  Date Time Type WebPage
  21st August 2014 12:12:41
  corruptiosweden.blogspot.se/2014/03/polisens-nyttige-idiot-robert-aschberg.html

  SvaraRadera
 4. Organisation (SR) som svärtar ned Corruptio-bloggen för att hjälpa elitpedofiler och poliser som langat vapen till gäng läser om sin egen inblandning i grov brottslighet:

  corruptiosweden.blogspot.se * 2014-10-10 20:04 Sveriges Radio AB

  SvaraRadera
 5. corruptiosweden.blogspot.se * 2014-11-18 12:40 Cision Sverige AB

  SvaraRadera