torsdag 27 februari 2014

Corruptio Demokrati Mobiltelefoner och Internet är polisens nya problem - Inte svenska folket som polisstats-kramare Lena Gunnars och kriminella poliser påstår

Har du inte begått något brott då har du inget att oroa dig för - Är det inte dessa ord misstänkta får höra under förhör av poliser?

Att Sveriges mutade presstöds-journalister sedan 40 år tillbaka endast skriver polisens och åklagarnas åsikter i olika fall är en del av det enorma landsförräderi som gammelmedia i detta land skall ställas till ansvar för. I inget annat land i världen finns så dåliga journalister som i Sverige. Obildade, hjärntvättade fårskallar med storhetsvansinne som varje dag begår folkförräderi genom att beljuga svenska folket och stötta Wallenberg-regeringen med dess köpta tjänare som kallar sig för poliser.

I Sverige ser man dagligen hur rädda folket är för folkmords-miljonärens (Carl Bildt) beskyddare. En polisbil kör förbi och svenskar skakar och tittar på polisbilen, trots att enskilda inte begått något brott och därför normalt sett inte behöver reagera på att en polisbil kör förbi. Svenska poliser är också den enda polisen i världen som vägrar att "sänka sig till den nivå", att poliserna går på gatorna tillsammans med folket.

Svensk polis och övriga myndighetspersoner i Sverige skulle gjort Adolf Hitler mycket nöjda. Sveriges regering är allt Hitler drömt om... utger sig för att vara för folket, demokrati och för mänskliga rättigheter, och samtidigt världens största pedofil-nätverk, heroin-finansiär, vapenlangare nummer ett i världen, och den världsledande fascist-organisation som mörkar massmord och rån i Afrika, Afghanistan, Irak och på många andra ställen i världen.


Lena Gunnars försöker med sin skitartikel att få det beljugna folket att tycka synd om poliser som blir filmade när dem gör det folket betalar för. Lena Gunnars skriver medvetet ord som "enskilda poliser" fast hon mycket väl vet att enskilda staten inte finns, poliser är staten och har endast SKYLDIGHETER. Sådant vill Lena Gunnars inte skriva om pga att hon inte har en blekaste aning om vad demokrati är. Hon är född att begå folkförräderi och det börjar och slutar där för sådana landsförrädare som Lena Gunnars.

Den röda texten är corruptios.

Polisens nya arbetsmiljöproblem: filmas med mobilen Lögnare! - Poliser avslöjas och deras brott visas upp av demokrati-älskare, det är "problemet"

Polisens och ordningsvakternas nya arbetsmiljöproblem heter smartphone demokrati. Allmänhet försöker provocera för att få en "bra" filmsnutt. Lena Gunnars kallar sig "reporter" och påstår att svenska folket är kriminella som vill sätta dig staten.

- Till slut brister det, polisen blir kanske lite för arg. Just den filmsekvensen läggs sedan ut på internet, säger Magnus Pålsson, polisinspektör. Brott mot lagen som säger att det får inte "brista" för poliser. Polis Magnus Pålsson pratar som om poliser har rätt att slå när "det brister".

Om polisen blir provocerad och filmad kan det till slut bli för mycket och polisen kan reagera för starkt. Och just den filmsnutten läggs sedan ut på internet. (Bilden är arrangerad) Foto: Jörgen Appelgren. Bilden är arrangerad på det fula vis för att vanligt folk skall se kriminella ut.

De senaste åren har försäljningen av smartphones exploderat. Ökat är rätta ordet, "exploderat" låter mer panikartat vilket Lena Gunnars vill förmedla. I dag har många en mobiltelefon med kamera i fickan. Och?!. Poliser och ordningsvakter har tvingats (tvingats av vem?) vänja sig vid att bli filmade medan de jobbar, särskilt i krogmiljö på nattetid. Filmerna återfinns sedan på nätet, på sajter som till exempel Youtube och Corruptio Där kom det!... CORRUPTIO. På den sistnämnda sajten pekas enskilda poliser ut med namn, bild och personnummer. Enskilda poliser finns INTE. Polisen är staten, men det vill Lena Gunnars INTE berätta för då faller hennes agenda. I en demokrati skall alla som arbetar för staten vara OFFENTLIGA och deras namn, födelsedatum och foto skall vara en OFFENTLIG HANDLING. Den som inte gillar DEMOKRATI skall INTE arbeta som folkets TJÄNARE (tjänsteman).

-En del skapar situationer som de kan lura in oss i Jasså?! - Vilka situationer då? - Brottsprovokationer som polisen sysslar med eller vad?. Sedan tar de inte med det som var upprinnelsen till gripandet Det är inte heller folket jobb eller plikt, utan det är domstolens, åklagarens och polisens plikt. Den som ser filmen får bara se en del av situationen som uppkommit efter att någon kanske varit väldigt provocerande under lång tid Polis Magnus Pålsson ljuger sig blå. Till slut brister det; polisen blir kanske lite för arg och reagerar för mycket. Just den filmsekvensen läggs sedan ut på internet, säger Magnus Pålsson, polisinspektör i Halmstad Sicken falsk och kriminell gris.

En del poliser har familjer som har drabbats när filmer lagts ut eftersom poliserna födelsedatum och namn ibland hängts ut. Hur många familjer har drabbats när poliser mördar eller misshandlar deras anhöriga?

-Vi poliser är rätt vana vid sådant här, men inte vid att hantera att det skapas ett sådant tryck på ens familj, säger Magnus Pålsson. Samma "tryck" som kriminella poliser skapat mot andra? - Eller "trycket" är bara godkänt som gnällmedel när det riktas mot polis?

Filmerna kan vara ovärderligt bevismaterial för händelseutvecklingen om de visas i sin helhet, såväl för allmänhetens som för polisen. Men de filmerna kommer oftast inte polisen till del eftersom få väljer att lägga ut dem Kan det vara så att folk är trötta på kriminella lata nonchalanta poliser och därför väljer att pissa på dessa parasiter?. Magnus Pålsson håller regelbundet kurser i taktisk konflikthantering Hot då eller? för polisen i Halland. Under kurserna har deltagarna berättat hur de känns att bli filmade.

-Poliserna säger att det påverkar dem, situationen blir ofta mer stressfylld, säger Magnus Pålsson. Varför vara orolig om man nu inte är en kriminell snut som vill begå brott och komma undan?
Säkerhetsbolagen G4S och Securitas känner igen sig i polisens beskrivning av hur personalen blir filmad och uthängd på Youtube och andra medier. Ronny Fredriksson, förhandlingschef på Securitas, ger exempel på en typisk situation. Typisk situation... ha ha ha.

-En yngre kvinna kommer in på en bank i en galleria. Hon beter sig underligt inledningsvis och börjar sedan hota personal och kunder i banklokalen. Två ordningsvakter tillkallas. Hon lugnar ner sig och låter sig föras ut på gallerians innegata. Där, när hon är bland allt folk, rycker hon sig loss från den ena ordningsvakten och sparkar och klöser den andre. För att hon inte skall skada sig själv och någon av vakterna beslutas att hon skall läggas ner i väntan på polis. Enbart den sista delen av händelseförloppet filmas av allmänhet, läggs ut på nätet och uppmärksammas i media, säger han. Parasitbolagets Ronny Fredriksson har nog sett för många Zombie-filmer på TV där hemma.

Tidigare fanns en sajt som hette Vaktare.nu där väktare hängdes ut med namn, personnummer och hemtelefonnummer. Medarbetarna krävde då att Securitas skulle agera och försöka få bort sajten Sann demokrati det. Securitas vände sig till Datainspektionen och talade med arbetsgivarorganisationen Almega.

-Till slut försvann sajten. Det kanske finns någon liknande nu. Har man otur får man någon människa efter sig som trakasserar och söker upp en, säger Ronny Eriksson. Ja en Zombie kanske :)

Hos G4S jobbar ordningsvakter, skyddsvakter, väktare, butikskontrollanter och parkeringsvakter. När en hotbild mot en anställd, som blivit filmad, uppstår har företaget en säkerhetsavdelning och en HR-avdelning som hanterar det. Carl Mossberg, kommunikatör på G4S, poängterar att personalen oavsett om den filmas eller inte alltid måste hålla sig till gällande regler vid ingripanden.

-Det finns ett regelverk som talar om hur det ska gå till. Ingripandena ska inte påverkas, säger han.
Men Ronny Eriksson menar att risken för tjänstefel ökar i en situation som blir väldigt uppskruvad. Ha ha ha...

-Du kan vara hur professionell som helst men i slutändan är du bara människa i alla fall, säger han. Varför inte dessa ord i rätten då, och erkänna då att även väktare kan ha fel och kan ha begått brott istället för att ljuga under ed varje gång.

Stresshantering ingår i väktarnas grundutbildning och för ett år sedan började branschen erbjuda en utbildningen "Professionellt bemötande". Varför denna stress för att folket filmar?

-Där är det den lokala chefen som anmäler sina medarbetare om han eller hon tycker att det finns ett behov, säger Ronny Eriksson.

Även polisen håller kurser för att träna sig i att hantera stressfyllda situationer. Ett scenario som tränats är när allmänheten använder mobilkameror för att filma polisens ingripanden. Korrekta poliser behöver INTE tränas i hur dem skall agera när demokrati och yttrandefrihet finns. Endast kriminella poliser behöver den sortens träning.

-Saker händer med oss människor som vi inte är medvetna om när vi hamnar i akut stress. Våra sinnesintryck påverkas, vi får tunnelseende och bortfall av hörsel, säger Magnus Pålsson. Sådana person skall inte arbeta för staten, utan i en korvkiosk. Det är den sortens nervösa personer det är fel på och inte nio miljoner svenskar.


Det är bara att Googla tex. "Polisen hänger ut" eller liknande och se hur många brott polisen begått kring uthängning på nätet. För att inte tala om alla dem hundratals poliser som hotar och mobbar oliktänkande på Internet.

http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/02/kriminell-polis-henrik-johnsson-malmo.html

http://www.presstodsnamnden.se/presstod/beviljade-stod-2/driftsstod/

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/11/mer-ddr-demokrati-infors-i-sverige-av.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar