torsdag 1 december 2011

Joachim Kerpner levererar skrämsel-propaganda för att du skall bli rädd och godkänna klimat-bluffen


TUSENTALS SÄLAR HAR FÖRGIFTATS UTAV BILDERBERG FÖR ATT DU SKALL GODKÄNNA KLIMATBLUFFEN OCH BETALA SKATT FÖR ATT DU ANDAS!
Publicerad: 2011-12-01
Dyster rapport Miljoner babysälar har dött på grund av den globala uppvärmningen. Foto: AFP
 

Världsexklusivt: Isbrist orsakar massdöd av sälar

Aftonbladet kan i dag världsexklusivt avslöja det dramatiska innehållet i en kanadensisk forskarrapport.
Över en miljon babysälar har drunknat utanför Kanadas kust på grund av den globala uppvärmningen.
– Detta är den största kända massdöden för något däggdjur, säger Tom Arnbom, WWF:s sälexpert.
Forskarrapporten från kanadensiska fiskeridepartementet, Department of Fisheries and Oceans, visar att grönlandssälarna vid landets kuster har stora problem när isen inte lägger sig. Över en miljon babysälar har dött på grund av minskad istillgång på bara två år:
– 2010 fanns det nästan ingen is alls i Saint Lawrence-bukten. Det beräknas att 90 procent av sälungarna som föddes i bukten dog, konstaterar forskarna M. O. Hammill och G. B. Stenson vid fiskeridepartementet.

Isen brister

Grönlandssälarna föder sina barn vid Saint Lawrence-bukten och utanför Newfoundlands och Labradors kuster. Om isen som sälmammorna söker upp för att föda på är för tunn, så brister den när babyn fötts.
Babysälen ammas i tolv dagar innan den avvänjs. Men isen behövs längre än de tolv dagarna, medan sälen lär sig att simma.
– När det finns lite eller ingen havsis drunknar babysälarna. Det allra troligaste är att massdöden orsakats av klimatförändringen, säger Tom Arnbom på Världsnaturfonden.

Legat undangömd

Forskarrapporten har legat undangömd på det kanadensiska fiskeridepartementets hemsida sedan i somras. Departementet har inte gått ut med någon information om innehållet. Tom Arnbom berättar hur han hittade rapporten:
– Jag hittade den efter timmars sökande på internet, lade pussel och fick det till slut bekräftat av forskarna, säger Arnbom.
Joachim Kerpner

1 kommentar:

  1. Eskilstuna-kuriren (194.218.164.199) Label IP Address Sweden Eskilstuna, Sodermanlands Lan, Sweden

    14 Aug 2013 13:24:25
    corruptiosweden.blogspot.se/2011/12/joachim-kerpner-levererar-skramsel.html

    SvaraRadera