torsdag 15 december 2011

DRAGAN BRATIC - KRÄV HORUNGEN EVA HELLSTRAND PÅ MILJONBELOPP OCH SKICKA INDRIVARE FRÅN BALKAN PÅ HENNE

ÄNNU EN KRIMINELL HORUNGE, ANSTÄLLD UTAV FASCIST-PEDOFIL-REGERINGEN, HAR BEGÅTT GROVT BROTT MOT EU-MEDBORGARE, MOT DEMOKRATIN OCH MOT RÄTTEN TILL FRI FÖRETAGSSAMHET.

HORUNGEN HETER EVA HELLSTRAND OCH ÄR EN PARASIT VERKSAM I ÅRES KOMMUN SOM DRIVER DEN SVENSKA PEDOFIL-REGERINGENS POLITIK I EUROPA.

 Strippklubbskungen granskas hårt av Åres pampar (kreatur)

"Det här är tecken på förlegad kvinnosyn och kan locka till sig prostitution och kriminalitet."

MÖRSIL. När strippklubbskungen Dragan Bratic slår upp portarna för sin nya klubb den 4 januari är det inte många från Åre Kommun som blir glada. Framför allt inte kommunalrådet Eva Hellstrand (C).

– Vi vill inte ha den typen av verksamhet här och jag vill över huvud taget inte se strippklubbar i Åre. Det här är tecken på en förlegad kvinnosyn och kan locka till sig prostitution och kriminalitet, säger hon.

"Finns så många fruktansvärda politiker"

Dragan Bratic har i över tio år öppnat olika strippklubbar runt om i Sverige. När han började med sin verksamhet var det dock på Internationella kvinnodagen där han hade fixat fram manliga strippor till kvinnorna. När han hör kritiken från kommunalrådet blir han uppriktigt förbannad och hävdar att hon borde satsa på att ta hand om vägarna så färre folk dör i trafiken - i stället för att motarbeta en verksamhet som inte är olaglig.

– Jag anställer tio personer och så hör man det här idiotiska påståendet. Hon har aldrig träffat mig och hon vet inte ens vad jag ska öppna. Det finns så många politiker som är fruktansvärda, säger Dragan Bratic.

Kommer granskas extra noga

Någon kontakt dem emellan kommer det dock troligtvis inte att bli då Eva Hellstrand inte planerar att reparera den redan trasiga relationen.

– Jag ser ingen större mening med att ha någon kontakt med honom. Han har ansökt om alkoholtillstånd och vi kommer vara otroligt noga med de tillstånd som behövs, säger kommunalrådet Eva Hellstrand.

"Ska vi fråga henne vad vi ska ha på julbordet?"

Till skillnad från Eva Hellstrand tycker Dragan Bratic att striptease är något "vacker och fint". Han menar också att att Eva Hellstrand inte har den blekaste aning om vad hon pratar om.

– Jag är trött på politiker som inte vet något. Ska hon bestämma vilken underhållning som ska finnas i kommunen? Vi har fri marknad men det är nästan som hon vill att vi ska fråga henne vad vi ska ha på julbordet också? Ska vi ha sill eller lutfisk? säger Dragan Bratic.
Fet parasit som lever gott på andras bekostnad

1 kommentar:

 1. Den smutsiga parasiten Eva Hellstrand är en typiskt yrkesbrottsling verksam vid staten Svedala som betalar Eva Hellstrands lön med pengar från Wallenbergs rånoffer i Afrika, Irak och den svenska regeringens opium-business i Afghanistan för att gynna Bofors vapenhandel till Pakistan och Indien.

  Smutsiga horungar som kallas "pampar" av svenska smutsiga mutade skit-journalister vars löner kommer från socialbidrag (Presstöd).

  DRAGAN BRATIC!

  RÖVKNULLA DOM SMUTSIGA RASISTISKA HORUNGARNA SOM SPELAR ATT DOM ÄR VÄRLDENS HERREFOLK OCH "HJÄLPER" FOLK I AFRIKA!

  JEBI IM KEVO DRAGANE!!!

  SvaraRadera