lördag 31 december 2011

Bilderberg-horan Clas Svahn försöker att smutskasta Ron Paul

Ron Paul varnar för sanktioner

Publicerad 2011-12-30

USA borde lämna Iran i fred. Sanktioner mot landet skapar bara grunden för ett nytt krig i regionen. Det säger Ron Paul, en av de republikanska presidentkandidaterna.
Det var vid ett tal i Iowa på torsdagen som Ron Paul sa att sanktioner mot Iran är "en krigsförklaring" och att Iran har all rätt att svara på dem genom att stänga Hormuzsundet och därmed hindra viktiga oljetransporter från att passera.
Paul sa också att han inte skulle ha agerat militärt mot Iran om landet stängde sundet och han suttit som president, skriver Los Angeles Times.
På fredagen stod det klart att Ron Paul kommer att ge sig ut på en snabbturné tillsammans med sin son, senator Rand Paul, genom fem kommuner i Iowa på måndag, en dag innan det så viktiga valet i delstaten genomförs.
Enligt CNN kommer det att bli ett jämnt val där Ron Paul för närvarande ligger två bland de republikanska presidentkandidaterna med 22 procents väljarstöd. Och de senaste dagarnas siffror talar till Ron Pauls fördel. Många bedömare tror att han kommer att placera sig bland de tre i valet. Just nu är han tre procentenheter bakom Mitt Romney.
Under de senaste dagarna har Ron Paul fått utstå en hel del kritik för texter som publicerades i några nyhetsblad som Paul stod bakom på 1980- och 1990-talet. Texterna pekade bland annat ut homosexuella som skyldiga till aidsvågen och beskrev färgade som kriminella. Ron Paul har försvarat sig med att även om hans namn stod på nyhetsbreven så "var jag inte redaktör, snarare utgivare".
Men CNN har kunnat visa att Ron Paul använde samma argument och idéer i en bok som han skrev 1987. Där menade Paul att det var de homosexuella som låg bakom aidsspridningen och han föreslog även att de som drabbats av sexuella trakasserier på sin arbetsplats borde byta jobb:
"Det är självklart så att moralen hos den som utför trakasserierna inte kan försvaras, men hur ska den som utsätts för dem kunna undgå ansvar för det som händer?"
Clas Svahn


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar