torsdag 15 januari 2015

Socialförvaltningen med dess inhyrda "konsulter" förstör barns och föräldrars liv - David är tvåbarnspappa som via Corruptio berättar om sin situation

Socialförvaltningen med dess inhyrda "konsulter" förstör barns och föräldrars liv - David är tvåbarnspappa som via Corruptio berättar om sin situation

Corruptios förord:
Alla diktaturer och dem som arbetar för diktaturen gillar inte personer som har lösningar på problem och folk som inte vill förgiftas med skiten som säljs i Apoteket. Fascist-parasiterna (regeringen) hatar personer som söker efter lösningar på hälsoproblem/samhällsproblem, och som kritiserar lyxparasiterna och deras medhjälpare, (polis och åklagare) samt dem som kräver att demokrati införs (att mänskliga rättigheter respekteras).


Hej,

Jag är en 38-årig tvåbarnspappa som heter David.

Min historia, från 17/11-14.

Jag lider bland annat av psoriasis, sömnsvårigheter, ADHD och migrän. Efter att ha provat massor av läkemedel inom både konvetionell- och alternativmedicin, med usla resultat som orsakade mycket skada och väldigt liten nytta, stod mitt sista hopp till medicinalörten Cannabis Sativa.

Efter några enkla sökningar på google, såg man tydligt att cannabis är fullkomligt överlägset massor av läkemedel. Efter noga övervägande började jag till slut odla medicinsk cannabis för eget bruk, i mitt hem. Målet var att framställa den mest koncentrerade formen av cannabis, det vill säga olja.

Cannabisoljan är vida känd för sina egenskaper att kunna bota mina åkommor, men även nervsjukdomar och cancertumörer. Något som flera personer i min närhet har. Då, när det blommade som bäst, fick min ex-flickvän reda på att jag blivit kär på riktigt i en kvinna, nåt som jag inte var i henne och det sved ordentligt. Så, genom att manipulera min lätt förståndshandikappade mor, med saker som "David är nere i ett djupt narkotikamissbruk och behöver hjälp omgående" och "Han kör bil påverkad, tänk på dem som kan bli skadade i trafiken." osv, får hon till slut morsan att ta det riktiga och viktiga beslutet att ringa polisen.

Jag hade handlat mat på kvällen och skulle köra in i garaget, då ser jag att en bil står utanför mitt hus med motorn igång och när jag kliver ur bilen i garaget då står dem där, två civilsnutar från Tierpspolisen. (Henrik, heter den ena.) Dem säger att dem varit ute på sin vanliga patrullrunda och då sett mig vingla fram på vägen och betett mig mycket påverkat. Dem tränger sig in i mitt hus fast jag ber dem förklara varför och att visa en husransakan, nåt dem bara skrattade åt.

Den här Henrik var en riktig fåntrattsfascist, 165 cm, skitcool snut i 40 års åldern. Han sa saker som "jag är en sjuste kille, fattar du? men jag kan bli jääävligt elak om du inte gör som jag säger!!" Samtidigt som han spänner ögonen i mig så hårt han kunde.

"Ha Ha!! odla ogräs kan väl vilken jävla idiot som helst göra." minns jag att han sa, bl.a. Dem kallade iaf på förstärkning så dem blev sex st poliser. (För vi var ju faktiskt en man och en kvinna som blivit tagna med dödsknark). Till slut hittade dem ca. 0,5 kg nästan färdig kurerat och sex färdiga plantor som skulle skördas samma kväll. Samt ca 60 st 3-dagars bäbisar.

Min flickvän som är med hela tiden när polisen är där och som är helt oskyldig, henne tvingade dem att klä av sig helt naken två ggr i samband med pisseprovet som vi tvingades till. Mig kollade dem inte ens när jag pinkade. Och för att vara riktigt säker på att det inte fanns mer "dödsknark" i huset så rev dem och slet, i alla skåp och lådor i huset, så det såg förjävligt ut där hemma. Sen bär det av till arresten i polisbuss. Vi hamnar i varsin cell med en varsin äcklig galonmadrass på golvet som dessutom stank utav piss.

Flickvännen blir släppt efter ett dygn, mig efter två tack vare att jag ställde upp på att....
1. Skriva på ett papper som handlade om att det var ok för dem att ta mitt körkort, fast jag opponerade mig. (Misstänkt drograttfylla).

2. Ställde upp på ett förhör, där och då, utan advokat. Annars skulle jag bli kvar sa dem. 10 mil hemifrån utan pengar, visakort eller telefon. Jag hittar till slut socialtjänsten i Uppsala. Där ber jag personalen att få låna en telefon så att jag kan ta mig hem på nåt vis. Men till min stora förvåning så vägrar hon låna ut den??

Vårat sista skyddsnät som ska fånga oss när vi är på väg att falla??
Ordnade till slut skjuts på annat vis. Dem beslagtog utrustning för ca 50 000 kr. + våra datorer och telefoner. Flickvännens telefon var dem klara med efter två dagar enligt åklagaren Johan Strömbäck, men det tog ändå över en månad innan vi fick den tillbaka. När jag väl var tillbaka i min hemstad Skutskär så skulle jag på ett Soc-möte direkt. Där fick jag reda på av Nina Lind-Val (konsult åt socialtjänsten) att jag inte var lämplig att ta hand om mina barn (7 och 9 år), eller ens prata med dem i telefon. Det kunde vara skadligt för barnen tydligen.

Några dagar senare fick vi en liten skymt av varandra iaf när mamman till barnen blåser förbi med bilen och barnen sitter i baksätet. Dem blir jätteglada när dem ser mig och vinkar ut genom fönstret så länge jag kan se dem. Efter det har jag sett barnen en gång, som hastigast och utan exets eller Soc-Ninas tillåtelse. Det har nu gått sju veckor.

Enligt Nina Lind-Val`s rekomendationer efter ett telefonmöte vi hade nån vecka senare så ska jag ...
1. Inte träffa mina barn alls, om inte en överförmyndare/kontaktperson finns med.
*Soc har hittills ordnat noll stycken kontaktpersoner. Patrik Jenkensson på Soc i Skutskär, har haft tre veckor på sig att fixa fram en utan att lyckats. Dessutom har han fått ca 20 meddelanden från mig, min far samt sin egen chef att han skall kontakta nån av oss. Har inte hört ett ljud från honom. Däremot har exet haft kontakt med han.
*Exet en stycken kontaktperson (som jag inte godkänner)
*Jag 20 st som alla är neutrala och känner oss alla väl, bl.a. exets egen bror. Men hon ratar alla, allt för att förhala eländet för mig och barnen. Och så har hon mage att säga till barnen att HON tycker att Soc tar lång tid på sig. Hade vi bara kunnat tala med varandra så hade ju inte Soc behövts alls!

2. De telefonsamtal vi kan ha, bör vara så att exet ringer upp mig 2-3 gånger i veckan och "låter" mig få tala med barnen en liten stund. Helt efter hennes tider såklart, och hon bör ha högtalarfunktion på och fingret på avstängningsknappen. För OM jag börjar tala om.....
*Att jag saknar dem. (För det kan få barnen att tro att det är dem som gjort fel... och att DEM övergivit mig??!!)
*Vad som hände den 17/11 då polisen kom och varför dem kom. *Polisen eller deras agerande.
*Cannabis och odlingen.Vid det här laget är jag riktigt förbannad och frågar vad i hela helvete jag KAN prata om... Då svarar Nina Lind-Val ....hockey!? "Jo, jag hörde att du hade varit på en hockeymatch och tittat, du kan väl prata om den?" Och där ungefär försvann mitt hopp helt.

Denna konsult Nina, en riktig översittare som är van med att göra precis som hon vill med utsatta människor. Hon är en katastrof att kommunicera med, avbryter mitt i meningar hela tiden, vägrar att lyssna färdigt. Jag frågade henne under ett samtal om hon visste vad PAS är. Det borde väl ni ha stenkoll på sa jag. "Jodå, det visste hon mycket väl va det var... det betydde att föräldrarna var väl allierade med varandra sa hon"??

Det betyder iaf. (parental alienation syndrome) Alltså att den ene föräldern snackar ner den andre inför barnen. Något som är mycket vanligt och mycket skadligt för barnen. Och det är väldigt tydligt att mamman i det här fallet sysslar med just detta. Hon har varit ruskigt svår att nå under hela tiden. 40-50 samtal och meddelanden som hon inte återkopplar till. Så jag börjar kolla upp henne. Förutom konsultjobbet åt Älvkarleby kommun (vet tyvärr inte hur många timmar hon fakturerar Älvkarleby kommun, har försökt få dessa uppgifter.) Så har hon en tjänst på 100 % åt gävle kommun. På något som kallas "Elevhälsan".

När jag ringer dit så säger telefonsvararen att "hon inte är anträffbar just nu, men att det går bra att lämna ett meddelande." Hon har inte anmält sig sjuk eller ledig den dan så hon borde ju svara. Jag lyckas till slut få tag på hennes sons telefonnummer och han svarar och lämnar över luren till sin morsa. Hon blir förbannad på mig eftersom jag stör henne hemma vid frukostbordet, kl var ca 10.30. Detta är påtalat till hennes chef på Gävle kommun, Irene Delbom-Elfving. Hoppas hon tar sitt ansvar och avskedar avskummet.

Vidrigt att skattepengar går till att föda sådana puckon. Som dessutom har hand om barn och andra som har det tufft i livet.

Detta är resultatet av vad polisens och socialtjänstens insats gav.
1. Mina barn har inte fått träffa sin pappa på 7 veckor. (Märker tydligt på dem under telefonsamtalen att detta har skadat dem mycket och kommer ta lång tid att reparera, om det ens går.)

2. Körkortet tog dem ju eftersom jag vinglat på vägen tydligen.....hm (snuten såg mig inte köra mer än några meter in i garaget ju.) Har fått tillbaka det nu eftersom jag INTE var påverkad.

3. Jag riskerar nu fängelse för att jag odlade min egen medicin. "Inget offer, inget brott"

4. Jag kommer inte kunna gå tillbaka till min förra arbetsplats som planerat pga att dem gör en säpo-kontroll på alla anställda varje år. (Är man straffad är man inte välkommen där) Jag har dem senaste 20 åren betalat ca 170 000 kr i skatt varje år. (Detta misstag ska inte upprepas).

5. Min familj får se en David som mår sämre och sämre utan sin medicin och av saknaden efter sina barn.

6. Vi får aldrig veta vilka effekter oljan skulle haft på min älskade flickväns väldigt jobbiga MS, våran gemensamma ADHD, ångesten och sömnstörningarna. min psoriasis, osv. För att inte tala om vad den gjort för underverk med immunförsvaret och allmänhälsan. Hade jag fått fortsatt en stund till hade det dessutom funnits extra utav oljan om nån hade behövt. Och sådana personer finns det tyvärr gått om. Jag hade aldrig tagit betalt för oljan, det vet dem som känner mig.

Rättegångsdatum är inte fastställt ännu.

Tack Corruptio journalister.


Hälsningar,

DavidNedan finner Ni mer info.Patrick Jenkinson
Patrick Jenkinson
Patrick Jenkinson

Älvkarleby kommun

Teamchef
 –

Nina Lind-Val

Kurator
Nina Lind-Val, socionom/kurator
Sätra skolområde
Tel: 17 91 64
070/0826193
nina.lind-val@gavle.se


Iréne Delbom Elfving
Verksamhetschef Skolhälsovården
Telefon: 026-17 96 61
E-post: irene.delbom.elfving@gavle.se
Lars Demian - Den glade polisaspiranten.http://en.m.wikipedia.org/wiki/Medical_cannabis_in_the_United_States


Läs också artikeln om fd. polisen Urban Svedberg

http://corruptiosweden.blogspot.com/2015/01/corruptio-hyllar-fd-polis-urban.html


5 kommentarer:

 1. Intressant med arb-tiderna, 160 timmar i oktober. Samtidigt som hon ska hjälpa utsatta barn i gävle...hon har ju en 100 %- ig tjänst där??? Superwomen? 

  /David

  SvaraRadera
 2. Förnamn: Henrik Ingvar
  Tilltalsnamn: Henrik
  Efternamn: Uddén

  FOLKBOKFÖRING
  Gatuadress: Råbyvägen 36 A lgh 1402
  Postnummer: 754 22
  Postort: Uppsala
  Kommun: Uppsala
  Församling: Uppsala domkyrkoförs.
  Län: Uppsala

  FÖDELSEDATA
  Födelsedatum: 1979-10-03


  Förnamn: Karin Kristina
  Tilltalsnamn: Kristina
  Efternamn: Johnsson Bengts

  FOLKBOKFÖRING
  Gatuadress: Råbyvägen 36 A lgh 1402
  Postnummer: 754 22
  Postort: Uppsala
  Kommun: Uppsala
  Församling: Uppsala domkyrkoförs.
  Län: Uppsala

  FÖDELSEDATA
  Födelsedatum: 1984-01-20

  SvaraRadera
 3. Förnamn: Pia Katarina Nina
  Tilltalsnamn: Nina
  Efternamn: Lind-Val

  FOLKBOKFÖRING
  Gatuadress: Murmästargatan 31 L
  Postnummer: 802 70
  Postort: Gävle
  Kommun: Gävle
  Församling: Gävle Heliga Trefaldighet
  Län: Gävleborg

  FÖDELSEDATA
  Födelsedatum: 1966-05-30


  Förnamn: Stig Axel
  Tilltalsnamn: Axel
  Efternamn: Kjellberg

  FOLKBOKFÖRING
  Gatuadress: Murmästargatan 31 L
  Postnummer: 802 70
  Postort: Gävle
  Kommun: Gävle
  Församling: Gävle Heliga Trefaldighet
  Län: Gävleborg

  FÖDELSEDATA
  Födelsedatum: 1994-11-21

  SvaraRadera
 4. Förnamn: Eva Irene
  Tilltalsnamn: Irene
  Efternamn: Delbom Elfving

  FOLKBOKFÖRING
  Gatuadress: Bävergatan 9
  Postnummer: 784 50
  Postort: Borlänge
  Kommun: Borlänge
  Församling: Stora Tuna
  Län: Dalarna

  FÖDELSEDATA
  Födelsedatum: 1954-07-22


  Förnamn: Tommy
  Tilltalsnamn: Tommy
  Efternamn: Elfving

  FOLKBOKFÖRING
  Gatuadress: Bävergatan 9
  Postnummer: 784 50
  Postort: Borlänge
  Kommun: Borlänge
  Församling: Stora Tuna
  Län: Dalarna

  FÖDELSEDATA
  Födelsedatum: 1951-03-09

  SvaraRadera
 5. Förnamn: Patrick Roman
  Tilltalsnamn: Patrick
  Efternamn: Jenkinson

  FOLKBOKFÖRING
  Gatuadress: Furumovägen 19 G
  Postnummer: 806 41
  Postort: Gävle
  Kommun: Gävle
  Församling: Gävle Heliga Trefaldighet
  Län: Gävleborg

  FÖDELSEDATA
  Födelsedatum: 1978-05-23

  SvaraRadera