fredag 13 juni 2014

Sveriges fascist-pedofil-polis hämtar vittne med våld till förhör & hotar deras barn med vapen - Gråter sedan ut hos Aschberg när polisernas brottslighet läggs ut på Corruptio-bloggarna

Fega grovt kriminella kvinnomisshandlare, pedofiler och rasister vid polisen gråter ut i Aschbergs knä när deras brott läggs ut utav Sveriges enda journalist, Corruptio


Hem där barn ligger och sover stormas utav Europas mest kriminella organisation vilken satt i system att hota barn och kvinnor för att mätta sina behov av sadism och rasism. Sveriges poliser och åklagare förtjänar att få sina hem besökta utav beväpnade invandrare som dödar allt kopplat till Europas smuts.

Artikeln nedan från SR.

JO kritiserar polisen efter felaktigt gripande  

Justitieombudsmannen kritiserar polisen i Västra Götaland för brister i samband med gripandet av fyra män som felaktigt misstänktes för att ha planerat ett bombattentat mot Femmanhuset i Göteborg i oktober 2010.
http://www.scribd.com/doc/230509520/JO-Kritik-Mot-Polisen-i-Vastra-Gotaland2978-2012

Cecilia Renfors är den Justitieombudsman som granskat ärendet och hon ser tre felaktigheter som polisen gjort.
– Det är brister i utredningen, det är det felaktiga beslutet att använda våld när man hämtade vittnet till förhör och att åklagaren inte bedömde frågan om rätt till försvarare när man startade förhören med de tre misstänkta. Det är de tre punkterna, säger Cecilia Renfors.

Det var den 30 oktober 2010 som polisen stormade lägenheter till fyra män och deras familjer. Männen misstänktes för förberedelser för terrorbrott, men det visade sig snart att polisens razzia byggde på felaktigheter.

10 dagar senare lades utredningen ner helt och nu kritiserar JO polisen i västra Götaland. Nizar Khaleyli, en av männen som polisen felaktigt misstänkte, är i dag glad över beskedet från JO.

– Jag hoppas att myndigheterna kan skärpa sig vid liknande situationer i framtiden och att de är mer rädda om individens säkerhet och rättigheter, säger Nizar Khaleyli.

http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/05/invandrare-kommer-att-borja-skjuta.htmlhttp://corruptiosweden.blogspot.com/2014/04/rikspolischef-bengt-svensson-anlitar.html
http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/04/tv3s-program-trolljagarna-ger-corruptio.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar