torsdag 15 maj 2014

Aschberg är en psykisk sjukdom enligt polisen - Poliser Christian Martland och Christoffer Jonson i förhör ang. analsex och hård sex

Psykisk sjuka poliser som misshandlar sina fruar är i tjänst tio minuter efter att dem slagit sambo/fru gul och blå - Polisbefäl har noll koll på kriminella poliser i polishuset


Polis Johan Sjöö har Aschberg syndrom enligt polisen.

http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/04/polisman-johan-sjoo-1983-09-17-fran.html

http://www.scribd.com/doc/223755787/Johan-Sjoo-Polis-Kvinnomisshandel-Malmo-Forundersokning

Polis Christoffer Jonson förhörs ang. analsex.

Polis Christian Martland frågas ifall hans ex., polis Terese, gillar hård sex.

Polis Christian Martland, Stockholm.


Förhör med polis Christian Martland:

Förhör med Martland, Christian Miguel; 2014-05-05 11:15 diarienr: 0150-K1445-14258

Christian svarar då "båda två har humör och stark vilja". Han förklarar "jag vet att det var vid några tillfällen som det faktiskt kunde bli handgripligt. Hon stod och höll i mig". Christian kommer ihåg att han pratat med sin mor om detta vid flera tillfällen. Modern tyckte inte detta lät sunt.

Christian förklarar för förhörsledaren att det kunde vara så att Teresa ställde sig för dörren och vägrade släppa ut honom vid tillfällen då han var arg och ville vara i fred. De hade livliga diskussioner. Vid något tillfälle sa Teresa att han psykiskt misshandlade henne. Christian tyckte detta lät väldigt konstigt. Helt klart var det så att båda två sa elaka saker till varandra men han tyckte det kändes konstigt att hon sa att han misshandlade henne psykiskt. Förhörsledaren ber Christian beskriva vad han menar med handgripligheter? Christian säger då att de hade bråkiga diskussioner om olika saker och då kunde Teresa hålla i honom. Christian beskriver Teresa som stark och "hon är ju polis och vet hur man håller i". Christian säger att han ju var fysiskt starkare så han kunde ta sig loss från henne.

Vid något sådant tillfälle kände han "nej, det här är ju absolut inte rätt". Han tänkte som så att om någon kollega knackat på dörren och frågat vad som hänt så hade det sett illa ut. Christian menar att han själv vet hur han hade tänkt om han sett en sådan situation mellan en man och en kvinna. Förhörsledaren frågar Christian om det vid något tillfälle utdelats slag eller liknande frånnågon av dem och han svarar då nej på frågan "inte vad jag kan komma ihåg". Christian förklarar att han träffade den killen som Teresa blev tillsammans med efter honom, Christoffer Jonson. De två träffades på en utbildning och pratade. Christian hyste agg till Christoffer. Christoffer sa att Teresa sagt till honom att Christian slagit på henne. Denna uppgift från Christoffer kändes mycket konstig för Christian.

Förhörsledaren frågar Christian om han eller Teresa vid något tillfälle fått blåmärke eller någon skada vid bråken? Christian svarar "det vet jag inte. Det är mycket möjligt att någon kan ha fått något på armen" och han menar då när det hållit tag i varandra. Det kan då kanske ha blivit något märke på armen, han vet inte men det är möjligt "det är inget jag kommer ihåg idag".

Förhörsledaren frågar Christian vem det var som gjorde slut och han svarar "det var jag som bröt upp". De två hade en lägenhet tillsammans som de hade lån på. De hade köpt lägenheteni Fredhäll, vid Kungsholmen, i Stockholm. Christian hade sina misstankar om att Teresa hade inlett en relation med en annan polis, Christoffer Jonson. Christian och Teresa hade ett argt samtal om detta och det slutade med att Teresa packade sina saker och flyttade. Förhörsledaren frågar Christian hur han beskriver sitt och Teresas sexliv och han säger "vanligt".

Förhörsledaren frågar Christian om Teresa tyckte om hård sex och han svarar "nej inget konstigt". Förhörsledaren frågar Christian om Teresa kan ha fått något märke/blåmärke eller skada på något sätt av deras sexliv? Han svarar "nej det har jag svårt att se, jag vet inte, smisk på rumpan, jag vet inte, men inte vad jag skulle kunna tänka mig".

Polis Christian Martland,  Stockholm.

http://polismyndigheten.blogspot.com/2014/05/polis-teresa-altenburg-anmaler-polis.html


LÄGGER UT EN MKT BRA TEXT SOM EN INTELLIGENT PERSON SKRIVIT PÅ NÄTET (TESKEDS GUMMAN)

Polisen är till bristningsgränsen fylld av sadister, psykopater och andra perversa individer. Samma typ av psykopater och sadister kan man med lätthet finna i Sveriges Riksdag och i regeringen. Samma sak inom massmedia, psykopater och gravt emotionellt störda individer sitter på tidningsredaktioner och TV bolag och sprider destruktivitet och negativitet för att skapa kaos, oro och rädsla i samhället och bland folket.

/Teskeds gumman

2 kommentarer:

 1. Polis Peter Hägerbrand bor själv, kanske anledningen till varför han ställer frågor om "analsex" och "hård sex"?

  Förnamn: Jan Peter
  Tilltalsnamn: Peter
  Efternamn: Hägerbrand

  Folkbokföring
  Gatuadress: Andréegatan 12 lgh 1101
  Postnummer: 211 49
  Postort: Malmö
  Kommun: Malmö
  Församling: Malmö S:t Johannes

  Födelsedata
  Födelsedatum: 1958-01-09

  SvaraRadera
 2. Polis Christian Martland, Stockholm.

  Förnamn: Christian Miguel
  Efternamn: Martland
  Folkbokföring
  Gatuadress: Fridhemsgatan 18 lgh 1201
  Postnummer: 112 40
  Postort: Stockholm
  Kommun: Stockholm
  Församling: Västermalm
  Födelsedata
  Födelsedatum: 1979-03-20

  Förnamn: Jenny Maria
  Tilltalsnamn: Jenny
  Efternamn: Collberg
  Folkbokföring
  Gatuadress: Fridhemsgatan 18 lgh 1201
  Postnummer: 112 40
  Postort: Stockholm
  Födelsedata
  Födelsedatum: 1975-11-25

  SvaraRadera