måndag 17 mars 2014

Fascist-regeringens kriminella soldater försökte mörda Bandidosman - Landsförrädare Reinfeldt och kompani vill skrämma frihetskämpar

Precis som i vilken diktatur som helst så vill makten i Sverige säkra sitt kriminella och olagliga system till varje pris

Svenskar fängslas under många år för att dem inte vill ge sina pengar till landsförrädare Fredrik Reinfeldt. Tysk-afrikanen Reinfeldt och hans fransk-tyska nazijudar inom Sveriges våldtagna rättsväsende påstår att folkets vägran att ge pengar till fransk-tyska fascist-pedofiler är ett lagbrott (skattebrott). Det är alltså, i en demokrati, ett brott att inte ge 40 till 60 procent av sina pengar till tjuvar som flytt till Sverige hals över huvud från hemlandet Frankrike/Tyskland pga att folket i fascisternas hemland slängt ut smutsen och dödat en del av dem.

Die dumme Schweden

Dessa kriminella avskum från Fankrike/Tyskland, Reinfeldt, Bernadotte, Wallenberg, Bonnier, Lantz, Heckscher, Lambertz, Ramberg, Rudinsson, Rekke, Calissendorff m.fl., har infiltrerat regeringen, polisen, domstolsväsendet, åklagarmyndigheten osv för att ta kontroll över Sverige. Synar man vart miljarder som dessa fascister stjäl av svenskarna försvinner så ser man tydligt att fascisterna använder hjälporganisationer för att föra över svenska folkets pengar (40 miljarder/år) till sina kumpaner i USA.

Det är INTE en ren tillfällighet att fransk-tyska fascist-pedofiler har valt Sverige (Die dumme Schweden) som tillflyktsort för att sakta bygga upp fascist-systemet som smygs in i hela Europa via den narkotika-finansierade grovt kriminella klubben bakom EU, "Bilderberg-gruppen", som den ofta kallas.

Svenska poliser är landsförrädare och knarklangare

Fransk-tyska familjer i opium/heroin/kokainbranschen är Bernadotte, Sachse Coburg Gotha, Bush, Rothschild m.fl. Den så kallade "svenska kungen" går opium-producenternas ärenden precis som hans familj på modern Sibyllas sida gjort sedan 1835 (China opium war).

http://corruptiosweden.blogspot.se/2014/03/fredrik-reinfeldt-sveriges-storsta.html


https://www.youtube.com/watch?v=5szK4dQhlt4
https://www.youtube.com/watch?v=d6dHqP9wc3k


Sveriges landsförrädar-poliser skjuter för att hjälpa fascister att behålla makten

Tysk-afrikanen Fredrik Reinfeldt och hans chef Wallenberg är rädda för att Bandidos, Hells Angels och andra frihetskämpar/patrioter i Sverige en dag skall inse att det enda rätta är att skjuta landsförrädarna. Samt att det inte skulle vara så svårt för hundra man att ta tillbaka Sverige till det svenska folket.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar