söndag 1 juli 2012

"Nu kommer Nokia 808 Pure View till Sverige" - Vad NOKIA och Sveriges regering inte vill avslöja

Nu kommer Nokia 808 Pure View till Sverige

I dag säljstartar vi den nya och prisbelönta Nokia 808 PureView i Sverige!
Nokia 808 Pure View kombinerar en stor och högupplöst 41-megapixel sensor, Carl Zeiss optik och en av Nokia specialutvecklad pixel-teknik. Detta innebär otroligt skarpa och detaljerade bilder, samt att kameran presterar väldigt bra i mörka förhållanden. Mobilen har också kapacitet att spara bilder i ett komprimerat format, vilket möjliggör en enklare delning via e-mail, MMS och i sociala nätverk.
Nokia 808 Pure View innehåller också ”Nokia Rich Recording” som möjliggör ljudinspelningar i CD-liknande kvalité, full HD-1080p videoinspelning samt Dolby hörlurs-teknologi som erbjuder en personlig surroundljudupplevelse direkt i dina hörlurar.

Nokia 808 Pure View finns i färgerna svart, vit, röd och förväntat pris är 5 900 kr.
Läs mer om Nokia 808 Pure View:
http://www.nokia.com/se-sv/produkter/telefon/808/

Klas Ström
Head of Portfolio, Nordic

Visar 3 kommentarer

 • Zzeddra
  säljstart 18/6, nu är det den 25/6 och än så länge finns den inte i någon butik eller online vad jag kan se. Är det några problem eller när börjar den säljas "på riktigt" ? • Regeringen försöker köpa bort telefonen från svenska marknaden, därför tar det tid för NOKIA 808 att säljas i Sverige. NOKIA gjorde en "Shake Down" mot USA:s och Sveriges regering med 41-Megapixel NOKIA 808 pga NOKIA:s dåliga ekonomi 2011. Washington betalade NOKIA och slapp ha Fascist-diktatur-dräparen NOKIA 808 i händera på folket. Men snål-regeringen i Stockholm ville pruta... vilket NOKIA skrattade åt och tog beslutet att 808 skall säljas i Sverige efter att Sveriges regering sagt "STOP!... vi betalar". I mars 2012 fösökte fascist-pedofilerna (Sveriges regering/justitiedepartementet) att få till en ny lag som förbjuder alla utom media att fotografera på allmän plats.
 • fing finally, tackar nokia, den ser ju helt lysande ut i rött hade beställt den idag om den funnits i röd färg. sket i den blåa nokia n8 och tog svart, har ångrat mig i många månader synd att jag inte vänta. skall köpa den i samband med lins skyddet letade efter ett sådant skydd till min n8 sedan jag köpte den, tycked det borde vara standard när man köper en mobile där 50% av kostnaden sitter i kameran.1 kommentar:

 1. National Police Board Of Sweden (194.18.73.70) [IP Address]

  Sweden

  www.google.com — corruptiosweden.blogspot.com #1
  2 Jul 2012 14:52:49
  corruptiosweden.blogspot.se/

  SvaraRadera