fredag 9 mars 2012

Poliser Rickard Fagerberg och Cecilia Ekbladh ljuger i Göteborgs tingsrätt - Hovrättens fascister begår grova brott mot Marko

Händelsen:

Poliser får information om skottlossning och att en pistolbeväpnad man har åkt iväg med bil från bostadsområde i Göteborg. Polisen finner hylsor som tillhör gas/knall pistol på plats. Poliserna bestämmer sig för att jävlas med "känd" person (Marko) som bor i området och går in i hans lilla tvårummare för att "leta" efter skadad person (polisens påhitt) från skottlossningen.

13 poliser finns på plats, Rickard "Clint Eastwood" Fagerberg tar på sig "insatschef" rollen och stormar lägenheten med dragna vapen. Halvnaken kvinna slits ur sängen utav fem poliser som siktar på henne med sina vapen.

Marko blir irriterad på poliserna som håller på i 20 minuter i en liten tvårummare och letar efter en fullvuxen "skottskadad" människa. Marko vill att poliserna skall sticka eftersom Marko är oskyldig och har inget med saken att göra. På väg ut (polis Rickard Fagerberg drar sina ben efter sig) vänder sig polis Fagerberg om och puttar Marko så han faller ner på golvet. Polismannen säger, "du går för nära mig, jag vill inte ha dig nära". Marko blir arg och tumult uppstår varvid prydnad (liten yxa 18 cm lång) faller ned. En "yxa" som polis Fagerberg påstod att han blivit hotad med.

Poliserna upptar anmälan mot Marko om olaga hot. Marko frias i tingsrätten men döms i hovrätten. Polis Rickard Fagerberg kräver 20000 kronor av Marko. Många poliser använder sitt yrke för att skapa konflikter och sedan kräva enskilda på pengar via korrupta åklagare och okunniga domare. Men, vid en del domstolsförhandlingar har poliser fått klart och tydligt nej av domstolen som säger att poliser har lön för mödan.

Under tingsrättsförhandlingen ljuger polis Cecilia Ekbladh, skyller på "sin aspirant" och har "dåligt" minne när det är till hennes och hennes kollegors nackdel. Hon påstår sig inte veta hur en skarp hylsa ser ut.
Nedan kan Ni höra domaren (Skånsk dialekt) prata om "hat" mot Polismyndigheten. Idioten förstår inte att det inte är olagligt att ogilla myndigheter, Wallenberg-staten med dess kreatur (tjänstemän). Samt säger domaren till polis Rickard Fagerberg, "han lyssnade inte" ang. polisens förklaring till Marko om varför polisen gått in  hans bostad. Sveriges medborgare behöver inte lyssna på någon, det är inte olagligt att inte köpa polisens förklaring till varför polisen stormar ens lägenhet. Polisens ursäkter är inte lag.

Download Music - Upload Audio Files - Poliser Rickard Fagerberg &a...


Ladda ned filen här

3 kommentarer:

 1. Förnamn: Cecilia Terese Elisabeth
  Tilltalsnamn: Cecilia
  Efternamn: Ekblad
  Gatuadress: Björnekärrsvägen 34 A
  Postnummer: 437 41
  Postort: Lindome
  Kommun: Mölndal
  Församling: Lindome
  Födelsedatum: 1979-10-11

  Förnamn: Claés Benny
  Tilltalsnamn: Benny
  Efternamn: Thuresson
  Gatuadress: Björnekärrsvägen 34 A
  Postnummer: 437 41
  Postort: Lindome
  Kommun: Mölndal
  Församling: Lindome
  Födelsedatum: 1972-07-13

  SvaraRadera
 2. Förnamn: Bengt-Åke Richard
  Tilltalsnamn: Richard
  Efternamn: Fagerberg
  Gatuadress: Skomakaregården 41
  Postnummer: 423 55
  Postort: Torslanda
  Kommun: Göteborg
  Församling: Torslanda-Björlanda
  Födelsedatum: 1974-11-29

  Förnamn: Cecilia Janette
  Tilltalsnamn: Cecilia
  Efternamn: Ballard
  Gatuadress: Skomakaregården 41
  Postnummer: 423 55
  Postort: Torslanda
  Kommun: Göteborg
  Församling: Torslanda-Björlanda
  Födelsedatum: 1975-09-07

  SvaraRadera
 3. Fascistpedofilerna vid bluff-myndigheten JK läser artikeln:

  corruptiosweden.blogspot.se 2014-10-30 10:06:45 - Justitiekanslern

  SvaraRadera