fredag 2 mars 2012

Landskronas polischef Anneli Manelli är Wallenbergs nyttiga heroinhora

Sveriges kriminella poliser går knark-baronernas ärenden!

Precis som heroinhororna Victoria Bernadotte, Carl Gustaf Benadotte-Saxe Coburg Gotha, Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, Sverker Göransson, Berndt Grundevik m.fl., så utnyttjas dessa brottslingar av Wallenberg och CIA för att priserna på familjen Bush´s största inkomstkälla (kokain/heroin) skall förbli höga och knarket en guldgruva.
Publicerad 2 mars 2012

Narkotikahundar i Landskronas skolor

Under våren ska Landskronas gymnasieskolor och högstadieskolor genomsökas av narkotikahundar. “Eftersom vi har märkt att inställningen till droger har blivit liberalare”, säger närpolischef Anneli Manelli. Landskrona är först ut i Skåne med metoden.
Landskrona. Under våren börjar polisen med överraskande inspektioner på Landskronas gymnasie- och högstadieskolor. Utan förvarning ska narkotikahundar lukta efter olagliga substanser i bland annat elevskåp, korridorer och toaletter.
Även lärarrummen kommer att genomsökas, men däremot inte klassrummen.
– Vi passar på när eleverna har lektion i sina klassrum, säger Olle Olsson, chef för polisens ungdoms- och narkotikagrupp i Landskrona.
Idén kommer från Jämtland, där polisen sedan tidigare använder narkotikahundar i skolorna. De har i sin tur hämtat inspiration från Norge.
I Norge nosar hundarna även på eleverna, men svensk lagstiftning tillåter inte det.
– Det vi gör är att vi undersöker en plats som är allmän, där vem som helst får vistas, säger Anneli Manelli, närpolischef.
I Jämtland har man hittills inte hittat någon narkotika i skolorna. Både Olle Olsson och Anneli Manelli hoppas att det blir likadant i Landskrona.
Olle Olsson betonar att polisen inte gör det här för att det flödar narkotika i skolorna, utan för att skolorna ska vara narkotikafria miljöer. Han tror inte heller att förekomsten är större eller mindre än i andra liknande städer.
– Vi vet att det förekommer i mindre skala på vissa skolor. Det är inte på någon speciell skola utan lite här och där. Vi får kunskap några gånger per år om att det förekommer, säger han.
Då kan det handla om eget innehav, om elever som säljer till andra eller om bilar som parkerar utanför skolan och säljer.
– Skolorna är en väldigt svår miljö för oss att jobba i annars, vi blir avslöjade bara vi kliver innanför dörren, säger han.
Elever, föräldrar och skolpersonal kommer att informeras om drogspaningen som väntas komma igång under våren. Däremot kommer bara rektorn på varje skola att informeras om exakt dag.
Närpolischef Anneli Manelli erkänner att det finns en viss risk att elever uppfattar hundrazziorna fel, som att polisen är ute efter att sätta dit ungdomar.
– Tanken med detta är att vi ska fånga upp de ungdomar som använder narkotika i ett tidigt skede och erbjuda hjälp och stöd, precis som vi har jobbat i det stora narkotikaärende som vi påbörjade innan jul, säger hon.
Polisen har redan kontaktpoliser på varje skola. Anneli Manelli ser narkotikahundarna som en utveckling av det arbetet.
Om hundarna hittar narkotika och den går att knyta till en elev, får personen följa med för provtagning. Ger den utslag hanteras ärendet precis som vilket narkotikaärende som helst, med förhör och eventuellt åtal.
Polisens ambition är att hantera eventuella narkotikamisstankar diskret.
– Vi står inte och pekar ut någon inför hela klassen. Och i Jämtland har polisen som sagt inte hittat någon narkotika, säger Anneli Manelli.

 HEROIN - KUNGAHUSET - POLISEN - WALLENBERG - REGERINGEN

4 kommentarer:

 1. Sydsvenska Dagbladet Ab (193.235.142.100) [Label IP Address]

  Sweden Malmö, Skane Lan, Sweden, 0 returning visits

  Date Time Type WebPage
  20th April 2012 12:38:36 Page View www.google.com/imgres?q=annelie manelli&um=1&hl=sv&client=safari&sa=N&rls=en&biw=1002&bih=657&tbm=isch&tbnid=m22Ac_wxB8Xh6M:&imgrefurl=http://corruptiosweden.blogspot.com/2012/03/landskronas-polischef-anneli-manelli-ar.html&docid=egIeLC-a_1W14M&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/-6HzRUvKN9lc/T1C3Y8a...
  corruptiosweden.blogspot.se/2012/03/landskronas-polischef-anneli-manelli-ar.html

  SvaraRadera
 2. Sveriges Television Ab (194.15.212.35) [Label IP Address]

  Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden, 0 returning visits

  Date Time Type WebPage
  20th April 2012 10:28:40 Page View www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=polischef%20landskrona&source=web&cd=2&ved=0CCkQFjAB&url=http%3A%2F%2Fcorruptiosweden.blogspot.com%2F2012%2F03%2Flandskronas-polischef-anneli-manelli-ar.html&ei=JB6RT869Es7P4QTkou2CBA&usg=AFQjCNFdFjxfCSWzRI0KJvB0BmLIIc8QvA
  corruptiosweden.blogspot.se/2012/03/landskronas-polischef-anneli-manelli-ar.html

  SvaraRadera
 3. Helsingborgs Dagblad Ab (194.18.12.26) [Label IP Address]

  Sweden Helsingborg, Skane Lan, Sweden

  11th March 2013 14:22:41 Page View corruptiosweden.blogspot.se/search/?q=landskrona&submit=Search
  corruptiosweden.blogspot.se/2012/03/landskronas-polischef-anneli-manelli-ar.html

  SvaraRadera
 4. Assigned To Landskrona Kommun (195.54.139.10) [Label IP Address] Sweden Landskrona, Skane Lan, Sweden

  www.google.se — polis landskrona manelli

  5 Jul 2013 09:03:01
  corruptiosweden.blogspot.se/2012/03/landskronas-polischef-anneli-manelli-ar.html

  SvaraRadera