lördag 7 januari 2012

Live Broadcast – Manifestation mot Malmövåldet på Gustav Adolfs Torg i Malmö – (S)KANDAL!!!

Hyckleri med stort "H" utav arrangörerna bakom manifestationen Corruptio-journalist närvarade vid Malmös manifestation mot våld och vapen. Corruptio intervjuade en utav initiativtagarna som strängt sade att ingen fick komma till tals förutom dom själva. I Samma mening tillade denna hycklare att manifestationen inte hade någon politisk koppling och var oberoende. På scen fanns en utav regimens "nyttiga blattar", medlem i Socialdemokratiska partiet som har sålt bomber och andra vapen till alla världens diktaturer. Ni ser honom på bilden nedan.


Socialdemokratisk politiker Luciano Astudillo. Hans polare, Thomas Bodström, är den brottsling som år 2001 mörkade polisens vapenförsäljning via civila infiltratörer, läs om det här. Under manifestationen säger den respektlöse Luciano Astudillo till den dödes (Ardiwan Samir) anhöriga att flytta på sig. Se det här (efter 19:e sekunden ser Ni Astudillo i videon på vänster sida hukandes ner). Annan nyttig idiot som utnyttjades av den kriminella organisationen,  Socialdemokratiska partiet, var radioprofilen Susanne Nafah. En ren och skär idiot utan hjärna som sålde sig billigt till Juholts massmördar-organisation för att få lite uppmärksamhet av regimen. Fröken Nafah stod på scen och spelade sossarnas teater, "Vi bryr oss".

..  

Polisen fick order utav arrangörerna att se till att den mördade Ardiwan Mati Samirs familj inte störde Socialdemokraternas hyckleri-manifestation. VILKET HÅN MOT ARDIWANS FAMILJ!!! På bilden nedan ser Ni en utav dom kräken till poliser som försökte att hindra offrets demonstrationståg från att nå fram till scen. corruptio frågade svinet vad han ville med sin illegala/kränkande handling... han nämnde skrik från demonstrationståget och att det störde Luciano Astidullos/Socialdemokratiska partiets manifestation.


.  

Socialdemokratisk politiker, Luciano Astudillo, säger till mordoffrets familj att sticka iväg...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar