lördag 12 november 2011

Fortsatt strid om ny yttrandefrihetsgrundlag - Pedofilerna spelar sin teater för fårskallar

Fortsatt strid om ny yttrandefrihetsgrundlag

Publicerat: kl 12:43.
Bråket fortsätter i yttrandefrihetskommittén mellan ordförande justitierådet Göran Lambertz och politikerna i kommittén. De flesta politikerna vill helst omarbeta den grundlag som finns medan Göran Lambertz helst vill ta fram ett förslag på en ny grundlag.
Politikerna i yttrandefrihetskommittén har tagit ett mycket ovanligt initiativ. De har mötts utan ordförande Göran Lambertz. Flera av kommitténs medlemmar som Ekot talat med säger att bråket med Göran Lambertz äventyrar utredningen. Och dessutom försenas arbetet.
Lambertz har redan vänt sig till justitieminister Beatrice Ask och begärt en förlängning av yttrandefrihetskommittén från maj till augusti nästa år.
Politikerna enades om en plan för att övertala Göran Lambertz att samarbeta. Lambertz vill till varje pris utreda ett förslag till ny yttrandefrihetsgrundlag som ska vara tekniskt neutral, det vill säga lika för såväl tidning som internet. Politikerna vill ha behålla nuvarande grundlag med vissa ändringar.
Moderata riksdagsledamoten Ulrika Karlsson, som sitter i kommittén, åtog sig att kontakta Göran Lambertz och tala med honom före nästa kommittémöte den 23 november. Politikerna ville skapa en öppning till fortsatt samarbete.
Men innan det hinner bli något samtal skickar Göran Lambertz ett brev till alla ledamöter i yttrandefrihetskommittén.
Här säger han att han skrivit en DN-debattartikel som ska publiceras i helgen. Han antar att de flesta av ledamöterna i yttrandefrihetskommittén kommer att ogilla innehållet. Men att han anser att opinionsbildning utanför kommittén är det bästa sättet att få stöd för att få utreda en ny yttrandefrihetsgrundlag.
Men till slut kommer ytterligare ett brev från Göran Lambertz till ledamöterna i yttrandefrihetskommittén. Nu har politikernas budskap om fortsatt samarbete nått fram och Göran Lambertz drar tillbaka debattartikeln.
– Jag har ändrat mig eftersom kommitténs ledamöter har bett mig att inte gå ut och opinionsbilda på egen hand om det här. Vi ska försöka nå en lösning inom kommittén och det hoppas jag nu på. Därför har jag bland annat dragit tillbaka en debattartikel som jag hade skickat in.
Justitieminister Beatrice Ask vill inte kommentera bråket i yttrandefrihetskommittén.
– Jag har inga synpunkter på det.
3 Kommentarer

FEL SVERIGES RADIO!
FOLKET ÄR CIVILA MEDBORGARE OCH INTE TJÄNSTEMÄN/STATEN. FOLKET BEHÖVER INTE VISA RESPEKT FÖR STATEN. DET ÄR STATEN SOM LYDER UNDER FN:s REGLER OCH INTE FOLKET. SVERIGES RADIO ÄGS UTAV FOLKET OCH SKALL TJÄNA FOLKET OCH FOLKETS VILJA. STATEN (SVERIGES RADIO M.FL.) FÅR INTE TALA OM FÖR FOLKET HUR FOLKET SKALL AGERA ELLER VAD FOLKET FÅR ELLER INTE FÅR SÄGA. SVERIGES RADIO BEGÅR BROTT, SR FÅR INTE ENS KOMMA PÅ TANKEN ATT PÅTALA FÖR FOLKET VAD SOM FÅR SÄGAS ELLER EJ. STATEN ÄR EN DIKTATUR BESTÅENDE UTAV FASCISTER OCH PEDOFILER VILKA STJÄL FOLKETS PENGAR FÖR ATT BERIKA SIG... DET ÄR ETT GROVT BROTT SOM KALLAS TROLÖSHET MOT HUVUDMAN OCH LANDSFÖRRÄDERI.

EVA HAMILTON ÄR EN TJUV OCH EN LANDSFÖRRÄDARE!
PSYKISKT SJUKA PEDOFILER!
ENDAST I SVERIGE FINNS DET SÅ MÅNGA PEDOFILER SOM ARBETAR I OCH UNDER REGERINGEN. POLISCHEFER, ÅKLAGARE, DOMARE, POLITIKER, KAMMARRÄTTEN, REGERINGSRÄTTEN... KOLLA CHEFERNA... DOM ÄR SÖNER OCH DÖTTRAR TILL GAMLA FASCISTER OCH NAZISTER VILKA KOMMIT TILL SVERIGE FÖR ATT UNDGÅ STRAFF I HEMLANDET. FASCISTERNAS BARN HAR SMUGIT SIG IN I SVERIGES RÄTTSVÄSENDE FÖR ATT SKYDDA SIG OCH SINA FÖRÄLDRAR FRÅN ATT UPPTÄCKAS SOM NAZISTER OCH BROTTSLINGAR.
SÄTT DOM ALLA I FÄNGELSE OCH SKYDDA OSS FRÅN MAFFIAN!
DOM ÄR ALLA PEDOFILER VILKA ARBETAR FÖR WALLENBERG OCH DEN AMERIKANSK-TURKISKA HEROINKARTELLEN NATO (NARCOTIC AMERICAN TRANSPORT ORG.)

GÖRAN LAMBERTZ HJÄLPTE SIN PEDOFIL-BRODER ATT BEHÅLLA SITT JOBB I HÖGSTA DOMSTOLEN DÄR PEDOFILEN DÖMER ANDRA!

SVERIGES REGERING ÄR DESPERAT ÖVER ATT FOLKET SÄGER SIN MENING PÅ INTERNET.

CORRUPTIO-BLOGGEN STÄNGDES TVÅ GÅNGER I ÅR AV SVERIGES REGERING!!!
Ta bort honom!
Har hört denne man försöka försvara sina olika försök att förstöra den svenska yttrandefriheten. Hoppas verkligen att någon sätter stopp för honom. Jag tror inte att han ens förstår hur farlig han är.
Kerstin,
2011-11-12

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar