tisdag 15 november 2011

Elisabeth Fura - Europadomstolen - Regeringens skitiga politik


Sveriges fascist-pedofil-regering korrumperar Europadomstolen

Elisabeth Fura har som domare i Europadomstolen gjort allt hon kan för att Sveriges kriminella regering skall se fin och prydlig ut. Nu är brottslingen tillbaka i Sverige för att fortsätta mörka brott som Sveriges regering gör mot medborgare... svinet skall bli chefs-JO.


Europa-domare föreslås bli chefs-JO

Publicerad: 2011-11-15 20:54 | Uppdaterad: 2011-11-15


Elisabet Fura föreslås av riksdagens konstitutionsutskott som ny chefsjustitieombudsman (chefs-JO) efter LANDSFÖRRÄDAREN Cecilia Nordenfelt, som går i pension.
Elisabet Fura, född 1954, är domare i Europadomstolen för mänskliga rättigheter. Hon har även varit ordförande i Sveriges advokatsamfund och drivit rättsprojekt i exempelvis Laos, Ryssland och Vietnam.
Om riksdagens kammare väljer henne den 24 november tillträder Fura som chefs-JO den 1 juni nästa år.
Elisaberth Fura-Sandström, född 1954, är en svensk jurist och domare i Europadomstolen för mänskliga rättigheter i Strasbourg. Hon var tidigare varit verksam som advokat.
Elisabet Fura-Sandström tog jur.kand.-examen i Stockholm 1979. Efter tingstjänstgöring i Sollentuna tingsrätt var hon verksam på advokatbyrå och blev ledamot av Sveriges advokatsamfund 1985. Hon var ordförande i Sveriges advokatsamfund 1999–2001. Förutom att ha deltagit i ett flertal offentliga utredningar i Sverige har Elisabet Fura-Sandström också en rad internationella uppdrag bakom sig. Hon har bland annat varit ordförande i en internationell sammanslutning av advokater och deltagit i olika biståndsprojekt på det rättsliga området i till exempel Ryssland, Laos och Vietnam. ALLTSÅ ÄR HON EN BEDRAGARE SKICKAD UTAV KRIMINELL ORGANISATION FÖR ATT BELJUGA HELA VÄRLDEN!

1 kommentar:

 1. Riksdagen (195.67.88.219) [Label IP Address]
  Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

  www.google.se — elisabeth fura sandstrom

  6 Mar 2013 08:37:55
  corruptiosweden.blogspot.se/2011/11/elisabeth-fura-europadomstolen.html

  SvaraRadera