tisdag 11 oktober 2011

Thomas Bodström – Dan Eliasson – Polisens vapenhärvor – 30 mördade av regeringen

Dan Eliasson - Rikspolischef och massmördare

Corruptio-journalist levererar sanningen som gammelmedia aldrig kan ge Er.

Dan Eliasson

Dan Tore Eliasson, född 14 augusti 1961 i Skön i Medelpad, är en svensk jurist och politisk tjänsteman (socialdemokrat). Eliasson har en jur.kand. från Uppsala universitet. Han arbetade 1991-1995 som kansliråd vid Utrikesdepartementet och 1995-1998 var han politiskt sakkunnig hos justitieminister Laila Freivalds. Åren 1999-2001 var han ambassadör och internationell chefsförhandlare vid Justitiedepartementet, och 1 juni 2001 till oktober 2006 var han statssekreterare åt justitieminister Thomas Bodström.

Efter socialdemokratiska valförlusten 2006 tjänstgjorde Eliasson som tillförordnad biträdande chef på SÄPO där han ansvarade för analys och underrättelseverksamhet. I maj 2007 utsågs han till Janna Valiks efterträdare som generaldirektör för Migrationsverket. Från och med den 1 oktober 2011 kommer Dan Eliasson att vara generaldirektör för Försäkringskassan. Om sin egen migrationspolitiska ståndpunkt har han 2007 berättat att skulle det vara han “som personligen bestämde skulle säkert nästan alla få stanna.”.

Enligt förre justitiekanslern Göran Lambertz försökte Dan Eliasson på uppdrag av Tomas Bodström få Lambertz att sluta kritisera rättsväsendet: “Framför allt vid en träff med Bodströms statssekreterare Dan Eliasson i maj 2006. Där gjorde Eliasson klart att jag riskerade att justitieministern offentligt skulle ta avstånd ifrån mig om jag inte slutade att vara så hård i min kritik. Jag uppfattade det som en påtryckning.”.

Corruptio; Sista stycket är visserligen sant, men vad Göran Lambertz inte vill avslöja är det faktum att Lambertz började att kritisera rättsväsendet och polisens brottsprovokationer först EFTER det att corruptio-journalist avslöjat Sveriges största skandal (polisens vapenförsäljning), och efter att tidningen Världen Idag lade ut 25 artiklar, med början den 4 december 2004, kring polisens vapenförsäljning till gäng, brottsprovokationer och mörkläggning av bl.a. Växjö vapenhärva. Göran Lambertz började att kritisera polisen och rättsväsendet för att rädda sitt eget arsle då han mycket väl visste att han och hans kumpaner på JK avvisat flera klagomål mot Växjö Polismyndighet/Åklagarmyndighet/Tingsrätt, vilka lät sig styras av Bodström/Eliasson. Göran Lambertz är lika skyldig till vållande av 30 personers död som utredarna i Växjö och Eliasson/Bodström.
.http://www.scribd.com/mobile/doc/140378119?width=602

http://corruptiosweden.blogspot.se/2014/10/sveriges-storsta-skandal-genom-tiderna.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/01/aklagaren-tror-polis-salde-vapen.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2011/12/massmordarenlandsforradaren-nils-oberg.html

http://morganjohansson.wordpress.com

http://corruptiosweden.blogspot.se/2014/04/skandal-thomas-bodstrom-morkar.html


Uppdatering 8 december 2014

Sveriges regering och polis klagar till Google för att känslig bild på rikspolischefen Dan Eliasson skall tas bort

Metal Head Viking (www.detopaverkadesinnet.blogspot.se) kan ha rätt... http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2014/12/skrev-om-var-nya-kriminelle.html

Mycket känsligt för statsminister Stefan Löfven och det vapenlangande Socialdemokratiska partiet, att rikspolischefen Dan Eliasson är inblandad i Thomas Bodströms och polisledningens mörkläggning av polisers vapenhandel till gäng via infiltratörer Peter Rätz, Max Åström, Sinisa Nikolic, Anders Eriksson, Mikael Löfblom, vapenhandlare Sven-Erik Ahlberg m.fl.

Dan Eliasson, Sveriges nye rikspolischef, en utav landets värsta seriemördare. Avslöjad utav RZ som greps av Gestapo SS polis den 1 december 2014 för att statsminister Stefan Löfven, justitieminister Morgan Johansson, polisledningen och Sveriges gammelmedia försöker att begå karaktärsmord på RZ för att svenska folket inte skall tro att svensk polis sålt fler än 1500 vapen till gäng med början 1994.

Sveriges Gestapo SS polis griper RZ av ren desperation.

Dan Eliasson, rikspolischef och massmördare.


Uppdatering 26 dec. 2014

Rikspolischefen Dan Eliasson Twitter-blockerar Corruptio-journalister.

Tydligen har rikspolischefen Dan Eliasson något att dölja :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar