tisdag 11 oktober 2011

“Målsägarna” (polis & åklagare) ljuger i Jönköpings styrda tingsrätt – Domare Jens Lindborg begår grova brott

I tio år har Älmhults polischef döljt sanningen kring polisens inblandning i Växjö vapenhärva
Adolfsson var en utav flera utredare kring Växjö vapenhärva (2001/2002) vilken har kopplingar till den dömde fd. polisen Olle Liljegren och den fd. polisen Tage Åström. Båda dessa fd. polischefer har hanterat vapen som tillkommit från huvudmannen i vapenhärvan, Sven-Erik Ahlberg. Polisens infiltratör Peter Rätz sålde vapen till gäng i Dalarna vilka bl.a. åkte fast på Grand hotel år 2002 med vapen som vapenhandlare Ahlberg införskaffat. Polischef Adolfsson fick order utav chefsåklagare Christer Johansson att inte förhöra utav vittne namngivna infiltratörer, Eriksson, Löfblom, Nikolic, Kurttio m.fl., pga order från Thomas Bodström/Justitiedepartementet.

Växjö-polis och åklagare ljuger till kollegor i Dalarna för att mörka polisens infiltratörers vapenköp
Polischef Bengt Adolfsson med poliskollegor Hans Emanuelsson och Torbjörn Larsson (Sandviken) lydde dom illegala order om mörkläggning. Vad dessa brottslingar inte tänkte på, eller nonchalerade, var det faktum att det sedan skulle bli omöjligt för ärlig polis att säkra vapen som sålts av Ahlberg till polisens medarbetare (dom civila infiltratörerna). Polisman Leif Nykvist från Borlänge blev intresserad av att följa upp spår när han år 2001 fick veta genom TV4-nyheterna att gänget i Växjö åkt fast igen, vilket några av dem gjorde år 1997 och då hittade polisen kopplingar till Dalarna. Polis Nykvist kontaktade åklagarmyndigheten/polismyndigheten i Växjö och frågade om koppling fanns till Dalarna så som under 1997. Svaret till polis Nykvist från kollegorna i Växjö blev, “Näää vi vet inget om vapenförsäljning till Dalarna”. Det var en ren lögn, det första vittnet, Hanna Udd, som avslöjade vapengömman och berättade om vapenhandel till Halmstad och till Dalarna, namngav flera personer från Dalarna som köpare av Ahlbergs vapen.

Corruptio-journalist nekas rätten att få allmänna handlingar och att kalla på vittne i Jönköpings tingsrätt
För att bevisa att “målsägarna” (Adolfsson/Emanuelsson/Johansson/Rudinsson) ljuger så begärde advokat Per E Samuelsson att få kalla på vittne samt få ut handlingar inför den politiskt styrda domstolsförhanflingen den 26 september 2011 i Jönköping, där domstolschef Charlotte Brokelind sitter och spelar dum medan hennes underordnad begår grova brott mot åtalad. Den grovt kriminella domaren Lars Arfvidson nekade corruptio-journalist rätten att kalla vittne samt få ut handlingar som styrker journalistens påståenden. Brottslingen Arfvidson påstod att journalisten “gjort fel” när han fyllde i domstolshandlingar inför rättegången. Denna handling av Arfvidson var inget annat än ett grovt tjänstefel då åtalad inte kan och inte får straffas för något som är advokatens skyldighet och även domstolens skyldighet att se till att alla papper är rätt ifyllda, det är inte den åtalades skyldighet att fylla i blanketterna rätt, och i en rättsstat så skall rätten lyda FN:s artiklar och Europakonventionens artiklar vilka klart och tydligt säger att domstolen skall ge den åtalade alla hjälp inför och under förhandlingen.

Borås korrupta tingsrätt byter ut Lars Arfvidson för att mörka hans brott mot annan kriminell domare, Jens Lindborg
För att dölja grova tjänstefel och korruption så byts den kriminella domaren Lars Arfvidson ut mot annan kriminell domare, nämligen den domare som är anställd i Försvarsmakten, Jens Lindborg. Försvarsmakten stängde denna blogg den 19 juli 2011 för att Försvarsmakten inte gillade corruptio-journalistens avslöjande om att försvarsmakten skyddar heroinproduktionen i Afghanistan. Alltså, domare Lindborg är JÄVIG. Inte bara jävig, domare Jens Lindborg går helt i samma spår som sin korrupte kollega Arfvidson, Lindborg vägrade corruptio-journalist rätten att kalla på vittne och vägrade att ge advokat Samuelsson rätten att stoppa förhandlingen tills Samuelsson hade getts möjligheten att förbereda ett försvar för journalisten.

Sveriges Radio hjälper till med mörkläggningen och skyddar brottslingar – Media i Jönköping håller sig undan
Allt var noga planerat, corruptio-journalisten skulle hotas till tystnad och få ett mindre bötesstraff, ej fängelse så han blir martyr och samtidigt förmodligen ingen rättegång i Göta hovrätt, vilken är jävig eftersom den är den myndighet som anmält corruptio-journalisten. Hänger Ni med kära läsare?

- Detta är en enda stor soppa där ingredienserna är korruption, mygel, grova tjänstefel, politiskt spel, styrning av domstolar, styrning av poliser och åklagare och sist men inte minst, styrning av presstöds-media och dess korrupta så kallade “journalisterna/reportrarna” från socialbidragsvärlden.


Kommer corruptio-journalister att bli skrämda av dessa fega ryggradslösa brottslingar?


2 kommentarer:

 1. 1946-04-18. Larsson, Helge Torbjörn

  Född 18/4 1946 i Bollnäs (Gävleborgs län, Hälsingland).

  Frånskild man (9/10 1984).

  SvaraRadera
 2. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.254.98) [Label IP Address] Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

  2 Jan 2013 08:33:43
  corruptiosweden.blogspot.se/2011/10/malsagarna-polis-aklagare-ljuger-i.html

  SvaraRadera