tisdag 11 oktober 2011

Avslöjar du brott som begås av svenska tjänstemän så blir du gripen och åtalad!

Stasi 2.0 - Eller är gamla Stasi tillbaka?

Reinfeldts regering har nått nya höjder vad gäller korruption, hot mot yttrandefrihet, rätten för enskild att kräva skadestånd/anlita inkasso och hot mot alla som avslöjar tjänstemännens brottslighet. Det är nu den lag som råder. Om du avslöjar statens brott, kallar staten för kriminell, kräver skadestånd och eller anlitar inkasso, så grips du och åtalas för hot och ofredande. Staten lägger ner dina anmälningar mot staten och sedan driver staten statens egna anmälningar mot dig vidare till domstol där dina mänskliga rättigheter nonchaleras och du får inte kalla några vittne. Om inte detta är Stasi... vad är?

Det är ingen skillnad mellan Sverige och Turkiet längre, i båda dessa länder grips och fängslas journalister (besvärliga personer) som avslöjar grov brottslighet hos polis, åklagare, justitiedepartement, försvarsmakten och bland andra myndigheter. Journalister grips för att regeringen vill mörka sina brott. Rätten till advokat nekas och domstolschefer tittat bort medan grova brott sker i domstolen. Statskontrollerad media (i Sverige 98% och i Turkiet 60%) lyder diktaturen och hjälper till med att mörklägga brott mot mänskliga rättigheter. Efter att den falska rättegången mot corruptio-journalist avslutades så skrev statsmedia, "Bloggare som hotade tjänstemän dömd till böter". Ingen av dessa "journalister" fördjupade sig i fallet utan dom rapporterade endast åklagarens ord. Inte ens i Turkiet görs detta med så massiv inavlad vänskapskorruption. Sveriges Radio kan man inte anmäla till PO pga att SR inte är medlemmar... snyggt va?

Att corruptio-journalist har bevis på att poliser och åklagare begått grova brott som hittills lett till att fler än 30 personer dödats med vapen som polisen sålt, det reflekterar svenska journalister inte på, utan det är "bloggarens ofredande" mot tjänstemän som är det intressanta för svenska "journalister". Hur kan en sådan sak passera utan att någon i detta "demokratiska land" agerar?

- Svaret ligger hos svensk media som under 50 års tid förvanskat sanningen och verkligheten med falsarier och propaganda. "Det är värre i andra länder", sådan propaganda har svensken fått höra sedan barnsben. Redan på Olof Palmes tid ordnade Sveriges regering Berlusconi-lagen. 1975 tog regeringen i Stockholm ett fast grepp om hammaren och snickrade ihop regler som gjorde att svenska politiker blev immuna mot åtal. 30 år senare kan man läsa i svensk statskontrollerad media, "Berlusconi har skapat lag som gör att han är immun mot åtal".

Turkiska regeringen har gripit 500 journalister dom senaste 30 åren. Sveriges regering har mutat 500 journalister sedan presstödet påbörjades, alltså sedan 1965. Jan Guillou med kollegor greps 1973 och dömdes till fängelse för att dom avslöjade polischefers och regeringens åsiktsregistrering. Corruptio-journalisten har på denna och andra bloggar/hemsidor avslöjat större skandaler än Jan Guillous avslöjande kring IB-affären, därav mordförsöken mot corruptio-journalist hösten 2005 av regeringens lönnmördare Kjell Stigsson Bornerheim.
http://corruptiosweden.blogspot.se/2011/02/vallande-till-annans-dod-i-minst-20.html
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar