fredag 10 juni 2011

Polis Torbjörn Larsson – Sandviken – Växjö vapenhärva – Mörkläggning – Förfalskade förhör

Enkel fråga… inget svar pga att polis gått i pension

Corruptio-journalist skickar (april 2011) fråga till Polismyndigheten i Sandviken, “Är detta den polis Torbjörn Larsson vilken utredde vapenhärva 2001/2002 som hade koppling till Växjö”?. Foto på polis Torbjörn Larsson skickades med i mejlet. Efter några veckor svarar polis Lennart Styrman,
Hej!!
Ursäkta att det dröjt med svar men eftersom Larsson har gått i pension och ingen av de nu anställda vid kriminalpolisen har kunnat svara på din fråga måste jag tyvärr meddela, att trots gjorda efterforskningar, kan Ni/Du inte få något svar.

MVH
Lennart Styrman
chef länskriminalpolisen
.

Polis Torbjörn Larsson gick i pension för några månader sedan, han är alltså inte död och har både sina öron kvar och sin gamla kriminella hjärna. Förmodligen äger Larsson också en telefon, men det tänkte man inte på hos Länskriminalpolisen i Gävleborg. Alltså, den som är i pension kan inte nås utav Polismyndigheten i Gävleborg. Ett tips till Er pensionärer som vill ta tillbaka Era stulna pengar från banken/staten.
.
Polis Torbjörn Larsson var en utav flera utredare som begick grova brott för att mörka vapenköp som gjorts utav polisens civila infiltratörer. Polis Larsson förfalskade förhör och annat förundersökningsmaterial för att svenska folket inte skulle få information om att Polisledningen i Stockholm hjälpt till att beväpna Sveriges gäng. Polis Torbjörn Larsson gjorde olagliga överenskommelser med sina kriminella kollegor i Växjö, åkl. Christer Johansson och poliser Hans Emanuelsson/Bengt Adolfsson, för att blidka dåvarande justitieminister Thomas Bodström vilken gav order om mörkläggning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar